LIFE Talk

En videopodcast om nysgerrighed og passion for naturfag - velkommen til!

Life - Neurons
IMG_1578

OM LIFE Talk

Vores direktør i LIFE, Christine Antorini, har altid været nysgerrig af natur. Allerede som barn fandt hun både natur og teknologi virkelig fascinerende. Men hun gik aldrig den naturfaglige vej, da hun skulle vælge uddannelse. Der var ikke noget i skolen, der holdt fast i hendes nysgerrighed og kunne motivere hende.

Heldigvis er der mange, som har haft en anden oplevelse. Christine har sat sig for at undersøge, hvad der har været drivkraften bag sine gæsters store passion for naturfag – og hvordan de har fastholdt nysgerrigheden gennem hele livet.

Velkommen til LIFE Talk!

LIFE Talk - Anja + CHA

EPISODE 1:

Anja C. Andersen

Astrofysik og seniorforsker – Niels Bohr Institutet

I denne episode af LIFE Talk har Christine inviteret en hel særlig gæst med ind i det mobile laboratorium: Astrofysiker og seniorforsker Anja C. Andersen fra Niels Bohr Institutet i København. Anja har taget en hel særlig ting med i studiet, som for alvor vakte hendes interesse for naturvidenskab – se hvilken ting her i videoen. God fornøjelse!

SE EPISODEN HER

LIFE Talk med Troels

EPISODE 2:

Troels Boldt Rømer

Lægestuderende og forsker – Københavns Universitet

Lægestuderende, forsker og formand for Ungdommens Røde Kors. Troels Boldt Rømer er en travl mand. Han havde heldigvis tid til at komme forbi vores LIFE Lab og tale med Christine om sin passion for naturvidenskab i denne episode af LIFE Talk. Hvad de talte om, kan du se i videoen, men vi kan godt afsløre, at der er en Buddha involveret! God fornøjelse!

SE EPISODEN HER

Kopi af LIFE TALK Anja C. Andersen

EPISODE 3:

Kommer snart!

Tilmeld dig her