Aftaler med LIFE

Life - Neurons

Før du kan tage et undervisningsforløb fra LIFE i brug, og før du kan logge ind på vores digitale platform MY:LIFE, skal du og din skole godkende et par aftaler. Aftalerne har vi beskrevet nærmere nedenfor. Du kan med fordel sende disse informationer videre til din skoles administration, da aftalerne skal godkendes centralt.

Aftaler med LIFE

Før du kan bruge undervisningsforløb fra LIFE, skal der indgås et par aftaler. Det drejer sig om følgende:

Databehandleraftale, som du kan læse her:
Databehandleraftale med LIFE (Januar 2021)

Vores Vilkår for bevillinger, som du kan læse her:
https://life.dk/vilkaar-for-bevillinger/

Tre dataaftaler (WS17 lille, WS22 & WS71), som du finder her:
https://tilslutning.stil.dk/tilslutning/

Aftalerne sikrer, at personoplysninger bliver beskyttet og behandlet ordentligt.

1. Databehandleraftalen & Vilkår for bevillinger

“Databehandleraftalen” & “Vilkår for bevillinger” skal godkendes af en, der kan godkende aftalerne på vegne af hele skolen (eksempelvis en skoleleder, viceskoleleder, sekretær, dataansvarlig eller lign.). Spørgsmål og svar vedrørerende LIFEs databehandleraftale kan du finde her.

Begge kan godkendes i en e-mail med bekræftelse til: information@life.dk.

I denne e-mail kan der eksempelvis stå:

“På vegne af skolens navn, institutionsnummer kan jeg bekræfte, at vi accepterer LIFEs vilkår og betingelser for bevillinger og indgår LIFEs databehandleraftale”

Vilkår og betingelser for bevillinger skal godkendes af skolen selv. Nogle kommunale skoler har en aftale med kommunen om, at det er kommunen, der godkender alle databehandleraftaler. Vi regner med at disse skoler sender databehandleraftalen og relevant information videre til kommunen.

2. Dataaftalerne

Dataaftalerne godkendes i “Tilslutning” via STIL (https://tilslutning.stil.dk/tilslutning/) af den dataansvarlige på din skole/i din kommune.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, skal du ikke holde jer tilbage med at skrive eller ringe på nedenstående telefonnummer.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Kontakt:

E-mail: information@life.dk
Telefon: 22 34 48 96