Sådan kan du bruge LIFE

Hvordan kommer læringspakkerne ud til skolerne? Læs med her.

Life - Neurons

Vi er i gang med at udvikle eksperimenterende og virkelighedsnære naturfaglige undervisningsforløb, som skolerne kan bruge i undervisningen. Læringspakkerne stilles vederlagsfrit til rådighed for underviserne. Det vil være muligt at bestille de første læringspakker fra efteråret 2019.

Du kommer til at møde os via 4 forskellige platforme, som alle har læringspakkerne som omdrejningspunkt.

 

EZ_05-11-18_LIFE Stubbekobing-Skole_Enzymjagten__0246

Materialekasser

Der er tilknyttet en materialekasse til hver læringspakke fra LIFE. Den består af udstyr og materialer, som skoler og ungdomsuddannelser kan bestille hos LIFE. Materialekassen bliver stillet gratis til rådighed.

Læs mere
Mobile-lab2019_2

Mobile laboratorier

Vi ruller ud til landets skoler med et fuldt udstyret laboratorium bemandet med LIFE-læringskonsulenterne, som kan lede det eksperimentelle arbejde i samarbejde med klassens lærer. I efteråret 2019 er det første Mobil Lab på test-tur rundt på udvalgte skoler.

Læs mere
IMG_E4559

Digital læringsplatform

Læringspakkerne får sit eget virtuelle univers via LIFEs egen læringsplatform. Den vil bestå af en webportal med adgang til undervisningsmaterialer for både elever og lærere - herunder spil, virtuelle laboratorier og modeller, som kan inddrages i undervisningen. Tilgængelig primo 2020.

Læs mere
Eksterior_1_lys

LIFE Campus i Lyngby

I efteråret 2021 åbner det nye LIFE Campus i Lyngby. Her vil elever og lærere møde naturfaglige laboratorie-miljøer, der svarer til det, som forskere arbejder med i virksomheder. Klasser kan besøge LIFE Læringscenter i forbindelse med planlagte naturfagsforløb med læringspakkerne.

Læs mere