Sådan kan du bruge LIFE

Hvordan kommer læringspakkerne ud til skolerne? Læs med her.

Life - Neurons

Vi er i gang med at udvikle eksperimenterende og virkelighedsnære naturfaglige undervisningsforløb, som skolerne kan bruge i undervisningen. Læringspakkerne stilles vederlagsfrit til rådighed for underviserne. Det vil være muligt at bestille de første læringspakker fra skoleåret 2019/20.

Du kommer til at møde os via 4 forskellige platforme, som alle har læringspakkerne som omdrejningspunkt.

 

EZ_05-11-18_LIFE Stubbekobing-Skole_Enzymjagten__0246

LIFE Kit

Der er tilknyttet en materialekasse - et såkaldt LIFE Kit - til hver læringspakke fra LIFE. Den består af udstyr og materialer, som skoler og ungdomsuddannelser kan bestille hos LIFE. LIFE Kit bliver stillet gratis til rådighed.

Læs mere
Mobile-lab2019_2

LIFE Mobil Lab

Vi ruller ud til landets skoler med et fuldt udstyret laboratorium bemandet med LIFE-læringskonsulenterne, som kan lede det eksperimentelle arbejde i samarbejde med klassens lærer. I efteråret 2019 er det første Mobil Lab på test-tur rundt på udvalgte skoler.

Læs mere
IMG_E4559

MY:LIFE

Læringspakkerne får sit eget virtuelle univers via MY:LIFE, som er LIFEs undervisningsplatform. Den vil bestå af en webportal med adgang til undervisningsmaterialer for både elever og lærere - herunder spil, virtuelle laboratorier og modeller, som kan inddrages i undervisningen. Tilgængelig primo 2020.

Læs mere
Eksterior_1_lys

LIFE Campus i Lyngby

I efteråret 2021 åbner det nye LIFE Campus i Lyngby. Her vil elever og lærere møde naturfaglige laboratorie-miljøer, der svarer til det, som forskere arbejder med i virksomheder. Klasser kan besøge LIFE Læringscenter i forbindelse med planlagte naturfagsforløb med læringspakkerne.

Læs mere