Life top bg

LIFE Campus

I LIFE Campus kan klasser arbejde i avancerede laboratoriemiljøer med LIFE Forløbene Enzymjagten, WeGrow og Turbovækst. LIFE Campus ligger i Lyngby.

Besøg fra tre klasser dagligt

LIFE Campus er et tilbud til dig og din klasse, som kan give den eksperimentelle del af naturfagsundervisningen et ekstra løft. Vi stiller laboratoriefaciliteter og dygtige undervisere fra LIFE til rådighed, når I kommer ud og besøger os. Tre klasser får dagligt mulighed for at arbejde eksperimentelt i LIFE Campus på måder som landets skoler og ungdomsuddannelser normalt ikke kan tilbyde.

LIFE Campus giver et indblik i undersøgelsesmetoder fra virksomheders eller universiteters forskningsmiljøer. Et labforløb i LIFE Campus er en overbygning til det kitforløb, som eleverne har gennemført på klassen. Vi kan desværre ikke tilbyde alle klasser en mulighed for at komme i LIFE Campus. Du booker og læser om de forskellige LIFE Forløb herunder.

Udover at være et undervisningssted, bliver LIFE Campus også centrum for LIFE Fondens udviklingsarbejde og dermed et fysisk knudepunkt for samarbejdet med skoler, virksomheder, forskningsmiljøer og formidlere af naturvidenskab.

 

Fakta om LIFE Campus

  • LIFE Campus er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og er 5.4.00 m² stort.
  • Arkitekturen er inspireret af DNA-strenge, Fibonacci-strukturer og andre naturvidenskabelige og matematiske mønstre.
  • Facaden kendetegnes ved 96 massive egetræssøjler, hvoraf 12 af dem er formet som en vifte, der åbner bygningen for den besøgende.
  • LIFE Campus er nabo til bl.a. Danmarks Tekniske Universitet, Novozymes og Lyngby Gymnasium.

Book et LIFE Forløb

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere og book

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere og book

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Turbovækst er et undervisningsforløb, der handler om katalyse, kunstgødning og bæredygtig produktion.

Læs mere og book