Life top bg

LIFE Kit

Til hvert LIFE Forløb hører en materialekasse med fysiske undervisningsmaterialer til brug i undervisningen. Vi kalder det et LIFE Kit.

Gratis levering og afhentning på din skole

Når du booker et LIFE Forløb, modtager du et LIFE Kit, som indeholder materialer, som klassen kan anvende i forløbet sammen med den digitale læringsplatform MY:LIFE.

Formålet med LIFE Kit er at tilbyde en konkret, effektiv og efterspurgt ramme til at formidle naturfaglige LIFE Forløb. I et LIFE Kit finder du undervisningsredskaber og materialer til et komplet kitforløb – samlet i én materialekasse, der bliver distribueret direkte til dig – gratis.

Du begynder bookingen af et LIFE Kit herunder:

 

Book et LIFE Forløb

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere og book

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere og book

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Turbovækst er et undervisningsforløb, der handler om katalyse, kunstgødning og bæredygtig produktion.

Læs mere og book

Kræftens Gåde

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse 9. klasse

Kræft er den hyppigste dødsårsag i Danmark. I “Kræftens Gåde” skal eleverne undersøge, hvordan kræft opstår, og hvordan vi kan forebygge sygdommen.

Læs mere og book

Mikrosafari

Natur-teknologi 1. klasse 2. klasse

Udgives i december 2021

Nu kan du og dine elever hjælpe forskerne med at finde ud af, hvilke insekter og smådyr der lever i området omkring din skole. Velkommen til Mikrosafari!

Læs mere og skriv dig op