Life top bg

LIFE Kit

Til hvert LIFE Forløb hører en materialekasse med fysiske undervisningsmaterialer til brug i undervisningen. Vi kalder det et LIFE Kit.

HVAD ER ET LIFE KIT? SE KORT VIDEO HER

 

En del af et LIFE Forløb

Formålet med LIFE Kit er at tilbyde en konkret, effektiv og efterspurgt ramme til at formidle naturfaglige LIFE Forløb. Her finder man alle undervisningsredskaber, relevante digitale værktøjer, materialer og lærervejledninger til et komplet undervisningsforløb – samlet i én materialekasse, der bliver distribueret direkte til skolerne – gratis.

LIFE Kit indgår sammen med den digitale læringsplatform MY:LIFE som en del af undervisningsforløbene fra LIFE. Forløbet vil derefter kunne suppleres eller udvides med, at LIFE Mobil Lab kører direkte ud til jeres skole – eller lærerne kan tage eleverne med til LIFE Campus i Lyngby, som åbner i 2021.

LIFE Kit kan bookes af alle skoler i CFU-regionerne allerede nu.

Book et LIFE Forløb

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere og book

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere og book

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Hvordan kan katalyse hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? LIFE Forløbet er målrettet udskolingen i grundskolen og understøtter Fælles Mål for fysik/kemi, biologi og geografi.

Læs mere og book

Kræftens Gåde

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Hvorfor udvikler nogle celler sig til kræftceller? Hvordan kan man undgå, at det sker? Undersøg vejen fra strålingsskade til kræftcelle med udgangspunkt i en fiktiv atomulykke.

Læs mere