Life top bg

LIFE Kit

Til hvert LIFE Forløb hører en materialekasse med fysiske undervisningsmaterialer til brug i undervisningen. Vi kalder det et LIFE Kit.

SE VIDEO OM LIFE KIT

Gratis levering og afhentning på din skole

Når du booker et LIFE Forløb, modtager du et LIFE Kit, som indeholder materialer, som klassen kan anvende i forløbet sammen med den digitale læringsplatform MY:LIFE.

Formålet med LIFE Kit er at tilbyde en konkret, effektiv og efterspurgt ramme til at formidle naturfaglige LIFE Forløb. Her finder man alle undervisningsredskaber, relevante digitale værktøjer, materialer og lærervejledninger til et komplet undervisningsforløb – samlet i én materialekasse, der bliver distribueret direkte til skolerne – gratis.

I nogle LIFE Forløb kan undervisningsforløbet med LIFE Kittet afsluttes med et besøg i et af LIFEs mobile laboratorier eller i laboratorierne i LIFE Campus (fra september 2021).

LIFE Kit bookes via CFU, der leverer og afhenter materialerne på skolen. Du begynder bookingen af et LIFE Kit herunder:

Book et LIFE Forløb

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere og book

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere og book

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Turbovækst er et undervisningsforløb, der handler om katalyse, kunstgødning og bæredygtig produktion.

Læs mere og book

Kræftens Gåde

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse 9. klasse

Kræft er en kompleks sygdom. Der behov for at vi bliver klogere på mekanismerne bag kræft, og hvordan sygdommen egentlig opstår, udvikler og spreder sig. Det skal elever i 8. og 9. klasse undersøge ved hjælp af DNA - velkommen til Kræftens Gåde!

Læs mere og skriv dig op

Mikrosafari

Natur-teknologi 1. klasse 2. klasse

Nu kan du og dine elever hjælpe forskerne med at finde ud af, hvilke insekter og smådyr der lever i området omkring din skole. Velkommen til Mikrosafari!

Læs mere og skriv dig op