Life top bg

LIFE Kit

Der er tilknyttet en materialekasse - LIFE Kit - til hvert LIFE Forløb.

Formålet med LIFE Kit er at tilbyde en konkret, effektiv og efterspurgt ramme til at formidle naturfaglige LIFE Forløb. Her finder man alle undervisningsredskaber, relevante digitale værktøjer, materialer og lærervejledninger til et komplet undervisningsforløb – samlet i én materialekasse, der bliver distribueret direkte til skolerne – gratis.

En del af et LIFE Forløb

LIFE Kit indgår sammen med den digitale læringsplatform MY:LIFE som en del af undervisningsforløbene fra LIFE – LIFE Forløb. Forløbet vil derefter kunne suppleres eller udvides med, at LIFE Mobil Lab kører direkte ud til jeres skole – eller lærerne kan tage eleverne med til LIFE Campus i Lyngby, som åbner i 2021.

LIFE Kit til de første LIFE Forløb kan nu bestilles af skoler i udvalgte regioner. Vi forventer at kunne levere LIFE Kit til skoler i hele landet i løbet af skoleåret 2020/2021.

Bestil LIFE Forløb

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere og bestil

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere og bestil

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Hvordan kan katalyse hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? LIFE Forløbet er målrettet udskolingen i grundskolen og understøtter Fælles Mål for fysik/kemi, biologi og geografi.

Læs mere