Life top bg

LIFE Mobil Labs

To mobile laboratorier er klar til at køre på besøg på skoler. I LIFE Mobil Labs kan klasser arbejde med LIFE Forløbene Enzymjagten, WeGrow og Turbovækst.

Se video om LIFE Mobil Labs

Hvad er LIFE Mobil Labs?

LIFE Mobil Labs er lastbiler indrettet som undervisningslaboratorier og rummer eksperimentelle faciliteter, der kan understøtte din skoles arbejde med vores naturfaglige undervisningsforløb. Eksempelvis rummer de mobile laboratorier LAF-bænke, stereolupper og mikroskoper, der også anvendes i virksomheder og på universiteter. De rullende laboratorier på 65 kvm er bemandede med undervisere fra LIFE, som kan gennemføre undervisningen i samarbejde med dig og din klasse.

LIFE Mobil Labs bliver et tilbud til dig og din klasse, som kan give den eksperimentelle del af naturfagsundervisningen et ekstra løft. Vi vil bringe laboratoriefaciliteter, undervisere og den eksperimentelle del af LIFE Forløbene direkte ud til skoler – i første omgang skoler i Region Sjælland og senere hen til resten af landet.

Hvis din klasse skal arbejde i LIFE Mobil Labs, kan du sende en forespørgsel via vores bookingsystem. Det eneste det kræver er, at vi har modtaget en bekræftelse af din booking på LIFE Kit fra CFU. Din klasse kan komme på besøg i laboratorierne op til 6 uger efter endt kitforløb.

Labforløb i LIFE Mobil Labs er tilgængelig for tre LIFE Forløb og i første omgang kun for skoler i Region Sjælland. Du booker og læser om de forskellige LIFE Forløb herunder:

BOOK ET LIFE FORLØB

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere og book

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere og book

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Turbovækst er et undervisningsforløb, der handler om katalyse, kunstgødning og bæredygtig produktion.

Læs mere og book