Life top bg

MY:LIFE

MY:LIFE er LIFEs digitale undervisningsplatform, som blandt andet indeholder forsøg, film, interaktive opgaver og spil.

Tidslinje

  • 2019

    MY:LIFE udvikles og testes

  • 2020

    Lancering med de første komplette LIFE Forløb

ELEVERNE KAN ARBEJDE SELVSTÆNDIGT MED OPGAVER OG EKSPERIMENTER

MY:LIFE er målrettet til undervisningsbrug med læreren som facilitator og eleverne som aktive deltagere i deres egen læringsproces. Eleverne vil samtidig selvstændigt som inspiration kunne arbejde med elementer fra LIFE-forløbene og bruge dem som grundlag for eksempelvis at eksperimentere videre med specifikke opgaver, inddrage aktuelle samfundsproblemstillinger, som STEM-universet taler ind i – både i skolen og hjemmefra.

De digitale funktionaliteter på platformen understøtter undervisningsdifferentiering i forløbene. Det vil sige forskellige faglige niveauer, som kan understøttes i forhold til både niveau, metoder og ekstraopgaver, hvor det fremmer indlæringen hos en mangfoldig elevgruppe. Ligeledes vil der være muligheder for støtte i form af blandt andet oplæsningsfunktion, ordforklaringer og læseguides.

DIALOG MED BRUGERNE

LIFE ønsker en løbende dialog og inddragelse af brugerne, som MY:LIFE understøtter og muliggør med indlagte feedbackfunktioner, som lærere og elever kan anvende til både ideer, forbedringer og kommentarer.

BESTIL LIFE FORLØB

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere om forløbet

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere om forløbet

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Hvordan kan katalyse hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? LIFE Forløbet er målrettet udskolingen i grundskolen og understøtter Fælles Mål for fysik/kemi, biologi og geografi.

Læs mere om forløbet