Life top bg

MY:LIFE

MY:LIFE ER vores DIGITALE PLATFORM, HVOR ALLE LIFE FORLØB UDGIVES

Et virtuelt univers

På MY:LIFE kan du og dine elever tilgå de enkelte LIFE Forløb digitalt. Som lærer kan du bruge MY:LIFE til at forberede din undervisning med et LIFE Forløb. På MY:LIFE finder du både den overordnede lærervejledning og lærerguides, hvor du kan læse om forløbets enkelte aktiviteter og de didaktiske overvejelser bag. Dine elever bruger MY:LIFE i selve undervisningen, hvor de bl.a. finder videoer, konkurrencer, fagtekster og interaktive opgaver, som indgår i forløbet.

For at komme i gang med MY:LIFE skal din skole godkende en databehandleraftale med LIFE Fonden og acceptere vores vilkår for bevillinger. Det gør du nemmest ved at oprette dig i vores bookingsystem her, hvorigennem du kan få din skole til at godkende de rette aftaler. Så snart det er på plads, kan du besøge MY:LIFE ved at logge ind med dit UNI-login.

Digitalt indhold samlet ét sted

Her finder du bl.a. følgende:

  • Lærervejledninger og læringsmål
  • Lærerguides og didaktiske overvejelser
  • Faglige tekster, animationer og videoer
  • Interaktive opgaver og konkurrencer
  • Funktioner til at støtte eleverne, som fx oplæsning og tale-til-tekst

På MY:LIFE kan du også læse om sammenhængen mellem det digitale univers og dit LIFE Kit (materialekasse) samt LIFE Mobil Lab og LIFE Campus, hvis der tilbydes et labforløb som overbygning til det pågældende LIFE Forløb. Du har også mulighed for at redigere dit LIFE Forløb på MY:LIFE, så det passer til netop din undervisning og til dine elevers behov og niveau.

Besøg MY:LIFE

BOOK ET LIFE FORLØB

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere og book

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere og book

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Turbovækst er et undervisningsforløb, der handler om katalyse, kunstgødning og bæredygtig produktion.

Læs mere og book

Kræftens Gåde

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse 9. klasse

Udgives i oktober 2021

Kræft er den hyppigste dødsårsag i Danmark. I “Kræftens Gåde” skal eleverne undersøge, hvordan kræft opstår, og hvordan vi kan forebygge sygdommen.

Læs mere og skriv dig op

Mikrosafari

Natur-teknologi 1. klasse 2. klasse

Udgives i december 2021

Nu kan du og dine elever hjælpe forskerne med at finde ud af, hvilke insekter og smådyr der lever i området omkring din skole. Velkommen til Mikrosafari!

Læs mere og skriv dig op