Læringsfestival Online 2021

01. Mar - 04. Mar 2021 Online, 11:00 - 17:00

Velkommen til fire dage med inspiration, idéer til undervisningen og konkrete indspark til undervisere, skoleledelser, pædagoger, konsulenter og andre med interesse for dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelser og voksenuddannelser.

Gå direkte til vores program her.

Læringsfestival Online 2021 løber af stablen fra d. 1. til d. 4. marts centreret omkring en VR-inspireret platform, der simulerer det traditionelle set-up i Bella Centret. Festivalen består af en konferencedel med virtuelle oplæg og en udstillingsdel med virtuelle stande, hvor du som deltager har mulighed for at se videoer, chatte og deltage i online møder.

Det hele foregår online, så alle kan logge på og være med.

Hvad kan du opleve fra LIFE Fonden?

Vi i LIFE Fonden er selvfølgelig også til stede under hele festivalen med gratis oplæg og vores virtuelle stand. På vores stand vil det være muligt at:

Vi afholder ligeledes to oplæg, som du gratis kan deltage i:

Sæt turbo på madproduktionen – nyt forløb for 9. klasse

I det fællesfaglige forløb Turbovækst fra LIFE Fonden, rettet mod 9. klasse, skal eleverne undersøge, hvordan katalyse kan hjælpe med at producere mad. Det sker via spil, VR og undersøgelser. I dette oplæg kan du høre om øvelser og materialer i Turbovækst, som leveres direkte til din skole. Forløbet er lavet af LIFE Fonden, og er målrettet Fælles Mål for biologi, fysik/kemi og geografi.

Virkelige problemstillinger med eleverne i fokus

Hvordan producerer vi mad nok til verdens befolkning eller forhindrer et tab af biodiversitet i DK? Undervisningsforløb fra LIFE Fonden sætter fokus på virkelige problemstillinger, der understøtter FN’s Verdensmål. Vi vil vise dig, hvordan elever i LIFE Forløb arbejder med de naturvidenskabelige kompetenceområder i deres problemløsning med konkrete eksempler fra de yngste til de ældste elever.

Udstillingen har åbent fra kl. 11.00 – 17.00 alle fire dage.