Læringspakker

Lige nu er vi i færd med at teste læringspakkerne ude på landets skoler. Men du kan allerede nu gå på opdagelse og få inspiration.

Life - Cells

Om Læringspakkerne

Kernen i LIFE er læringspakker, der udvikles med fokus på, hvordan naturvidenskaben kan anvendes på autentiske problemstillinger, der optager eleverne. De er knyttet til løsningen af store samfundsmæssige udfordringer (fx nogle af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling). Og de handler om, hvordan naturvidenskab og teknologi påvirker elevernes liv og hverdag.

Læringspakkerne bygger på tværfaglig undersøgelsesbaseret  naturfagsundervisning. Den anvendelsesorienterede tilgang er udviklet sammen med virksomheder og forskningsmiljøer. De første to læringspakker Enzymjagten og WeGrow vil være tilgængelig for skoler i udvalgte regioner i skoleåret 2019/20.

Læs mere

Nyheder og events

Det seneste med Life

LIFE Campus i Lyngby: Borgmester, elever og LIFE tog første spadestik

Fredag blev der taget officielt hul på opførelsen af LIFE Campus i Lyngby. Se fotos og video fra første spadestik fredag d. 1. november med lokale skoleelever, naboer og samarbejdspartnere.

Læs mere

LIFE graver første spadestik til nationalt naturfagligt læringscenter

I 2021 åbner LIFE Campus, som er et 4.000 m2 stort læringscenter med undervisningsfaciliteter, udstyr og ekspertise, som skolerne normalt ikke har adgang til. Fredag den 1. november begynder byggeriet officielt.

Læs mere

Pilotskoler udforsker svampe og enzymer i LIFE Mobil Lab

Elever fra tre forskellige grundskoler er i fuld gang med at afprøve naturfaglige undervisningsforløb, hvor eleverne kan lave eksperimenter og undersøgelser i det første mobile laboratorium fra LIFE Læringscentret.

Læs mere