Læringspakker

Lige nu er vi i færd med at teste læringspakkerne ude på landets skoler. Men du kan allerede nu gå på opdagelse og få inspiration.

Life - Cells

Om Læringspakkerne

Kernen i LIFE er læringspakker, der udvikles med fokus på, hvordan naturvidenskaben kan anvendes på autentiske problemstillinger, der optager eleverne. De er knyttet til løsningen af store samfundsmæssige udfordringer (fx nogle af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling). Og de handler om, hvordan naturvidenskab og teknologi påvirker elevernes liv og hverdag.

Læringspakkerne bygger på tværfaglig undersøgelsesbaseret  naturfagsundervisning. Den anvendelsesorienterede tilgang er udviklet sammen med virksomheder og forskningsmiljøer. De første to læringspakker Enzymjagten og WeGrow vil være tilgængelig for udvalgte skoler i efteråret 2019.

Læs mere

Nyheder og events

Det seneste med Life

Folkemødet 2019: Få stemningen fra #LIFEmobillab

LIFE-teamet bød under Folkemødet 2019 på en sand verdenspremiere. Kom et smut med indenfor i LIFE Mobil Lab-universet og oplev stemningen fra Folkemødet.

Læs mere

Nyhedsbrevs-konkurrence: Vind oplevelser sammen med familien

Tre heldige vindere kan se frem til et besøg hos enten LEGO House i Billund, Experimentarium i København eller Universe i Nordborg. Skriv dig op til vores nyhedsbrev - og deltag i konkurrencen.

Læs mere

LIFE på Folkemødet 2019: Her er programmet

Der er premiere på vores mobile laboratorium på Cirkuspladsen (C29), når Folkemødet løber af stablen 13.-16. Juni i Allinge på Bornholm.

Læs mere