Læringspakker

Lige nu er vi i færd med at teste læringspakkerne ude på landets skoler. Men du kan allerede nu gå på opdagelse og få inspiration.

Life - Cells

Om Læringspakkerne

Kernen i LIFE er læringspakker, der udvikles med fokus på, hvordan naturvidenskaben kan anvendes på autentiske problemstillinger, der optager eleverne. De er knyttet til løsningen af store samfundsmæssige udfordringer (fx nogle af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling). Og de handler om, hvordan naturvidenskab og teknologi påvirker elevernes liv og hverdag.

Læringspakkerne bygger på tværfaglig undersøgelsesbaseret  naturfagsundervisning. Den anvendelsesorienterede tilgang er udviklet sammen med virksomheder og forskningsmiljøer. De første to læringspakker Enzymjagten og WeGrow vil være tilgængelig for udvalgte skoler i efteråret 2019.

Læs mere

Nyheder og events

Det seneste med Life

To nyoprettede LIFE-stillinger: Er du vores kommende videojournalist eller produktionsassistent?

Vi søger lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet. Det gælder henholdsvis en videojournalist og en produktionsassistent til LIFEs kommende digitale læringsplatform.

Læs mere

Erfaringer fra et lærerperspektiv: Sådan bruger skolerne læringspakkerne

LIFE har en række læringspakker i støbeskeen, som skolerne begynder at kunne bestille i skoleåret 2019/20. Bliv inspireret af lærerne, som har arbejdet med læringspakkerne - og få selv en smagsprøve på vores naturfaglige undervisningsforløb.

Læs mere

Ledige stillinger: Vi søger tre dygtige kollegaer til LIFE

Vi har vokseværk i LIFE og søger derfor lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet til tre forskellige positioner. Henholdsvis en teamleder til kommunikationsteamet, en indkøber og en ledelsessekretær.

Læs mere