LIFE Forløb

DE FØRSTE LIFE FORLØB ER KLAR. LIFE FORLØB ER UNDERSØGELSESBASEREDE OG VIRKELIGHEDSNÆRE NATURFAGSFORLØB, SOM UNDERSTØTTER DEN ALMINDELIGE UNDERVISNING. BESTIL OG LÆS MERE HER.

Life - Cells

Om LIFE Forløb

Undervisningsforløbene LIFE Forløb er kernen i LIFE. Forløbene udvikles med fokus på autentiske problemstillinger, som optager eleverne, og er knyttet til løsningen af store samfundsmæssige udfordringer (fx nogle af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling).

LIFE Forløbene bygger på tværfaglig undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning. Den anvendelsesorienterede tilgang er udviklet sammen med virksomheder og forskere. De første to LIFE Forløb Enzymjagten og WeGrow kan bestilles af skoler i Region Hovedstaden, Midtjylland og Sjælland til brug fra marts 2020.

I løbet af skoleåret 2020/2021 forventer vi at kunne levere LIFE Forløb til skoler i hele landet.

Læs mere

Nyheder fra LIFE

LIFE og Helsingør Kommune løfter naturfagene i fællesskab

Siden efteråret har elever og lærere i Helsingør fået sig et ordentligt skud naturfaglig begejstring. LIFE og Helsingør Kommune har nemlig indgået en aftale, som skal styrke elevernes interesse for naturvidenskab.

Læs mere

Drømme er gjort af elektromagnetisme

I år fejrer vi 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen. En af de videnskabeligt tekniske opdagelser, der har haft størst betydning for udviklingen af det moderne samfund.

Læs mere

Til august går det løs: LIFE åbner for levering til skoler i hele landet

Så er det tid til at sætte et stort kryds i kalenderen! Fra august kan skoler i hele landet få leveret de naturfaglige undervisningsforløb, LIFE Forløb. Bestillingen åbner inden sommerferien.

Læs mere