LIFE Forløb

Lige nu er vi i færd med at teste LIFE-forløbene ude på landets skoler. Men du kan allerede nu gå på opdagelse og få inspiration.

Life - Cells

Om LIFE Forløb

Kernen i LIFE er de såkaldte LIFE Forløb, der udvikles med fokus på, hvordan naturvidenskaben kan anvendes på autentiske problemstillinger, der optager eleverne. De er knyttet til løsningen af store samfundsmæssige udfordringer (fx nogle af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling). Og de handler om, hvordan naturvidenskab og teknologi påvirker elevernes liv og hverdag.

LIFE-forløbene bygger på tværfaglig undersøgelsesbaseret  naturfagsundervisning. Den anvendelsesorienterede tilgang er udviklet sammen med virksomheder og forskningsmiljøer. De første to læringspakker Enzymjagten og WeGrow vil være tilgængelig for skoler i udvalgte regioner i skoleåret 2019/20.

Læs mere

Nyheder og events

Det seneste med Life

LIFE Campus: Stort antal lærlinge er med til byggeriet

Ikke mindre end 25 lærlinge er med på holdet, som skal bygge læringscentret LIFE Campus i Lyngby. Entreprenører med lærlinge blev nemlig prioriteret af LIFE, da holdet skulle sættes. En række fagfolk er nu ved at udvikle et læringsprojekt...

Læs mere

Nyt samarbejde: LIFE sætter turbo på NEXT-elevers naturvidenskabelige kompetencer

LIFE og Next uddannelse København har underskevet en aftale, som betyder, at LIFE Forløbet Turbovækst fra næste år kommer på skemaet I skolens 10. klasse på science-linjen.

Læs mere

Ledige stillinger: Vi søger fire dygtige kollegaer til LIFE

Vi søger lige nu 4 dygtige kollegaer til LIFE-teamet. Det gælder henholdsvis en - digital kommunikationskonsulent, PR- og pressekonsulent, leder til ny enhed for undervisning i LIFE samt leder til LIFEs udvikling af undervisningsforløb.

Læs mere