LIFE LAB NORDJYLLAND

I oktober 2024 åbner vi et spritnyt regionalt undervisningslaboratorium – nemlig LIFE Lab Nordjylland ved Professionshøjskolen UCN i Aalborg. Her kan skoleelever fra hele Region Nordjylland og studerende på UCN eksperimentere med LIFE Forløb. Book et besøg allerede nu.

FOR BÅDE SKOLEELEVER OG UCN-STUDERENDE

LIFE Lab Nordjylland er ikke kun for elever i grundskolen – i laboratoriet vil studerende og undervisere på UCN også komme til udforske og fordybe sig i naturvidenskaben. Bygningen bliver 261 kvm. stor og udstyret med avanceret laboratorieudstyr, som ikke normalt er til rådighed på skoler. Udover laboratoriet vil der være multirum til samling, frokost og pauser samt personalerum og toiletter.

KLAR TIL BESØGENDE TIL OKTOBER

I oktober 2024 åbner dørene for de første skoleklasser i det nye regionale laboratorium. Du kan allerede nu sikre dig et besøg, hvis din institution ligger i Region Nordjylland. Vi udbyder fire forskellige labforløb, der alle er overbygninger til eksisterende LIFE Forløb. Disse LIFE Forløb er Enzymjagten (6. klasse), Plastmissionen (7. klasse), WeGrow (8. klasse) og Turbovækst (9. klasse). Forinden et besøg i vores regionale laboratorier, er det et krav, at du i klassen har arbejdet med og gennemført et af disse fire grundforløb på skolen. Undervisningen i LIFE Lab Nordjylland varer fem timer og varetages af LIFE Fondens undervisere i samarbejde med dig som naturfagslærer.

Det er let at booke et labforløb i de regionale laboratorier. Først klikker du dig ind på ét af de fire ovennævnte LIFE Forløb og igangsætter din booking af forløbet. Inden endelig bekræftelse, kan du nu tilføje et labforløb i LIFE Lab Nordjylland.