BESTIL: DE FØRSTE LIFE FORLØB ER NU KLAR

Snart kan de første elever gå på jagt efter enzymer i naturen eller på opdagelse i mikroorganismer og sensorteknologi med de naturfaglige LIFE Forløb. Enzymjagten til elever i 6. klasse og WeGrow til elever i 8. klasse er nemlig færdigudviklede, og materialekasserne LIFE Kit tilbydes nu ganske gratis til skoler i Region Midtjylland, Sjælland og Hovedstaden til brug i undervisningen fra den 23. marts 2020.

”Vi er glade for, at vi nu er klar med de første færdigudviklede LIFE Forløb, og vi håber, at mange skoler har lyst til at bestille et LIFE Kit. Både Enzymjagten og WeGrow tilbyder elever og lærere en helt ny måde at arbejde undersøgelsesbaseret og virkelighedsnært med naturfagsforløb. Begge LIFE Forløb er udviklet af LIFEs læringskonsulenter og er blevet testet af elever og lærere gennem det seneste år. Nu skal de ud at leve på skolerne!” siger Christine Antorini, direktør hos LIFE."

HVORDAN BESTILLER JEG?

Underviser du en 6. eller 8. klasse i en af de tre regioner, og vil du gerne bestille LIFE Kit til Enzymjagten eller WeGrow, er det nemt. Du skal bestille ét stk. LIFE Kit til én klasse. Bestilling og levering sker via Center for Undervisningsmidler, og det er gratis at anvende i undervisningen.

Bestil Enzymjagten

Bestil WeGrow

Her kan du vælge, hvornår du vil have materialekassen LIFE Kit leveret til skolen. Hvis der ikke er ledige LIFE Kit på de datoer, du kigger på, kan du bladre frem i kalenderen og finde ledige LIFE Kit senere på året. Ønsker du faglig sparring, tilbyder vi input og vejledning, lige fra du har bestilt et LIFE Kit, til din klasse har afsluttet sit LIFE Forløb.

Du har dit LIFE Kit i syv uger i alt, da du modtager det til forberedelse en uge inden forløbet begynder – Og efter forløbet har du en uge til at pakke det ned igen.

RELATEREDE ARTIKLER

11. oktober 2021
11. oktober 2021
5. oktober 2021