Foto-dagbog fra USA: På jagt efter inspiration til LIFE Mobil Lab

Trolle og Bjarke fra LIFE-teamet er kommet hjem med tasken fuld af nye ideer og inspiration til LIFE Mobile Lab, som kører ud til de første skoler i efteråret 2019. Se deres foto-dagbog fra “Mobile Lab Coalition Conference 2019” i Atlanta, USA.

04.07.2019

Det er et stærkt team, som netop er vendt hjem til Danmark efter en uges inspirations-tur til USA. Bjarke og Trolle har begge været med helt inde i maskinrummet, når det kommer til at udvikle og færdiggøre LIFEs første mobile laboratorium, som i efteråret kører ud til de første skoler. Derfor var det også et par erfarne herrer, som ikke kun drog afsted til Atlanta for at søge inspiration. De skulle også give de mange internationale mobillab-kollegaer tips og tricks med fra Danmark.

Bjarke Takashi Røjle Christensen er læringskonsulent hos LIFE og har en baggrund som eksperimentel atomfysiker fra Niels Bohr Instituttet. Morten Trolle er også læringskonsulent hos LIFE, uddannet cand. scient (historie og matematik)

Se deres foto-dagbog her, og læs mere om LIFE Mobile Lab.

Det bliver der skrevet om #LIFEmobillab på sociale medier

Nyheder og events

Det seneste med Life

To nyoprettede LIFE-stillinger: Er du vores kommende videojournalist eller produktionsassistent?

Vi søger lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet. Det gælder henholdsvis en videojournalist og en produktionsassistent til LIFEs kommende digitale læringsplatform.

Læs mere

Erfaringer fra et lærerperspektiv: Sådan bruger skolerne læringspakkerne

LIFE har en række læringspakker i støbeskeen, som i 2019/20 begynder at komme ud til skoler i udvalgte regioner. Bliv inspireret af lærerne, som har arbejdet med læringspakkerne - og få selv en smagsprøve på vores naturfaglige undervisningsforløb.

Læs mere

Ledige stillinger: Vi søger tre dygtige kollegaer til LIFE

Vi har vokseværk i LIFE og søger derfor lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet til tre forskellige positioner. Henholdsvis en teamleder til kommunikationsteamet, en indkøber og en ledelsessekretær.

Læs mere