Foto-dagbog fra USA: På jagt efter inspiration til LIFE Mobil Lab

Trolle og Bjarke fra LIFE-teamet er kommet hjem med tasken fuld af nye ideer og inspiration til LIFE Mobile Lab, som kører ud til de første skoler i efteråret 2019. Se deres foto-dagbog fra “Mobile Lab Coalition Conference 2019” i Atlanta, USA.

04.07.2019

Det er et stærkt team, som netop er vendt hjem til Danmark efter en uges inspirations-tur til USA. Bjarke og Trolle har begge været med helt inde i maskinrummet, når det kommer til at udvikle og færdiggøre LIFEs første mobile laboratorium, som i efteråret kører ud til de første skoler. Derfor var det også et par erfarne herrer, som ikke kun drog afsted til Atlanta for at søge inspiration. De skulle også give de mange internationale mobillab-kollegaer tips og tricks med fra Danmark.

Bjarke Takashi Røjle Christensen er læringskonsulent hos LIFE og har en baggrund som eksperimentel atomfysiker fra Niels Bohr Instituttet. Morten Trolle er også læringskonsulent hos LIFE, uddannet cand. scient (historie og matematik)

Se deres foto-dagbog her, og læs mere om LIFE Mobile Lab.

Det bliver der skrevet om #LIFEmobillab på sociale medier

Nyheder og events

Det seneste med Life

Nu åbner den digitale platform MY:LIFE

Fra i dag er det muligt for lærere at udforske platformen MY:LIFE, hvor alle undervisningsforløb fra LIFE udgives digitalt.

Læs mere

Levering af LIFE Kit udskydes

På grund af coronavirus-epidemien i Danmark udskydes leveringen af LIFE Kit for alle, der skulle modtage et LIFE Kit før 11. maj.

Læs mere

LIFE og Astra går sammen om at skabe nyt LIFE Forløb

LIFE Forløbet bliver skabt i samarbejde med det nationale naturfagscenter, Astra. Det tager udgangspunkt i Masseeksperiment 2019, hvor skoleelever landet over har kortlagt Danmarks plastforurening.

Læs mere