God sommer – og tillykke til vinderne af nyhedsbrevskonkurrence

3 vindere af LIFEs nyhedsbrevs-konkurrence er fundet og kan se frem til fede oplevelser sammen med familie eller venner. God sommer til vinderne - og alle jer andre, der følger med via nyhedsbrev, hjemmeside eller vores sociale medier.

03.07.2019

And the winner is…..

Har du skrevet dig op til LIFEs nyhedsbrev? Hvis ja, så tjek lige din indbakke – for måske er du blandt de heldige vindere af et gavekort til enten LEGO House i Billund, Experimentarium i København eller Universe i Nordborg.

I juni måned udskrev vi nemlig en nyhedsbrevs-konkurrence blandt alle jer, der står på LIFEs mailing-liste. Og vi har efter lodtrækning nu kontaktet vinderne pr. mail for at overbringe den glædelige nyhed. Stort tillykke til vinderne.

Konkurrencen blev udskrevet i forbindelse med, at vi I LIFE-teamet var gået i luften med et nyt, opdateret life.dk.

Læs også: Nyhedsbrevskonkurrence: Vind oplevelser sammen med familien

I LIFE-teamet vil vi gerne ønske jer alle en rigtig god sommer – og vi glæder os allerede til en ny sæson efter sommerferien, hvor vi begynder at rulle ud til de første skoler med vores forskellige undervisningstilbud på naturfagsområdet.

Følg med her på hjemmesiden – og via vores nyhedsbrev.

Gå på opdagelse

Læringspakker fra LIFE

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Om pakken

Hvordan kan man bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Læringspakken er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere om pakken

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Om pakken

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi bidrage til bæredygtig produktion af fødevarer? Tværfagligt forløb om brug af mikrober i landbruget. Læringspakken er målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere om pakken

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Om pakken

Hvordan vi kan dyrke mad til verden ved brug af biologi i stedet for kemi i landbruget? Læringspakken er målrettet 9. klasse i grundskolen i fysik/kemi, biologi og geografi - og understøtter Fælles Mål for fagene.

Læs mere om pakken

Red Dig Cell

Biologi 1. G 2. G

Om pakken

Hvordan kan stamceller bruges til at behandle og kurere kroniske sygdomme? Læringspakken er målrettet biologi C i STX - 1. eller 2.g. - og understøtter kernestof og de faglige mål for faget.

Læs mere om pakken

Nyheder og events

Det seneste med Life

To nyoprettede LIFE-stillinger: Er du vores kommende videojournalist eller produktionsassistent?

Vi søger lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet. Det gælder henholdsvis en videojournalist og en produktionsassistent til LIFEs kommende digitale læringsplatform.

Læs mere

Erfaringer fra et lærerperspektiv: Sådan bruger skolerne læringspakkerne

LIFE har en række læringspakker i støbeskeen, som i 2019/20 begynder at komme ud til skoler i udvalgte regioner. Bliv inspireret af lærerne, som har arbejdet med læringspakkerne - og få selv en smagsprøve på vores naturfaglige undervisningsforløb.

Læs mere

Ledige stillinger: Vi søger tre dygtige kollegaer til LIFE

Vi har vokseværk i LIFE og søger derfor lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet til tre forskellige positioner. Henholdsvis en teamleder til kommunikationsteamet, en indkøber og en ledelsessekretær.

Læs mere