God sommer – og tillykke til vinderne af nyhedsbrevskonkurrence

3 vindere af LIFEs nyhedsbrevs-konkurrence er fundet og kan se frem til fede oplevelser sammen med familie eller venner. God sommer til vinderne - og alle jer andre, der følger med via nyhedsbrev, hjemmeside eller vores sociale medier.

03.07.2019

And the winner is…..

Har du skrevet dig op til LIFEs nyhedsbrev? Hvis ja, så tjek lige din indbakke – for måske er du blandt de heldige vindere af et gavekort til enten LEGO House i Billund, Experimentarium i København eller Universe i Nordborg.

I juni måned udskrev vi nemlig en nyhedsbrevs-konkurrence blandt alle jer, der står på LIFEs mailing-liste. Og vi har efter lodtrækning nu kontaktet vinderne pr. mail for at overbringe den glædelige nyhed. Stort tillykke til vinderne.

Konkurrencen blev udskrevet i forbindelse med, at vi I LIFE-teamet var gået i luften med et nyt, opdateret life.dk.

Læs også: Nyhedsbrevskonkurrence: Vind oplevelser sammen med familien

I LIFE-teamet vil vi gerne ønske jer alle en rigtig god sommer – og vi glæder os allerede til en ny sæson efter sommerferien, hvor vi begynder at rulle ud til de første skoler med vores forskellige undervisningstilbud på naturfagsområdet.

Følg med her på hjemmesiden – og via vores nyhedsbrev.

Gå på opdagelse

Læringspakker fra LIFE

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Om pakken

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere om pakken

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Om pakken

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere om pakken

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Om pakken

Hvordan kan katalyse hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? LIFE Forløbet er målrettet udskolingen i grundskolen og understøtter Fælles Mål for fysik/kemi, biologi og geografi.

Læs mere om pakken

Red Dig Cell

Biologi 1. G 2. G

Om pakken

Hvordan kan stamceller bruges til at behandle og kurere kroniske sygdomme? Læringspakken er målrettet biologi C i STX - 1. eller 2.g. - og understøtter kernestof og de faglige mål for faget.

Læs mere om pakken

Nyheder og events

Det seneste med Life

Nu åbner den digitale platform MY:LIFE

Fra i dag er det muligt for lærere at udforske platformen MY:LIFE, hvor alle undervisningsforløb fra LIFE udgives digitalt.

Læs mere

Levering af LIFE Kit udskydes

På grund af coronavirus-epidemien i Danmark udskydes leveringen af LIFE Kit for alle, der skulle modtage et LIFE Kit før 11. maj.

Læs mere

LIFE og Astra går sammen om at skabe nyt LIFE Forløb

LIFE Forløbet bliver skabt i samarbejde med det nationale naturfagscenter, Astra. Det tager udgangspunkt i Masseeksperiment 2019, hvor skoleelever landet over har kortlagt Danmarks plastforurening.

Læs mere