HÅNDVÆRKERNE BLEV FEJRET VED REJSEGILDE PÅ LIFE CAMPUS

Væggene er bygget, og tagkonstruktionen står færdig på det nye læringscenter LIFE Campus. Traditionen tro betyder det, at Dannebrog skal hejses, og byggeriets håndværkere skal fejres med taler, øl og pølser.  Sådan blev det også ved LIFE Campus på Biologiens Vej i Lyngby, hvor der onsdag den 10. juni blev holdt rejsegilde.

”På vegne af alle os, der kommer til at rykke herud – nemlig LIFEs medarbejdere – så vil jeg bare sige tak! Det er simpelthen kæmpe stort at stå herinde,” sagde Christine Antorini, direktør i LIFE, i sin velkomsttale, og tilføjede: ”Vi ville have elsket at være her sammen med jer, for det er en fælles fest, og vi er simpelthen super stolte over det, der er sket indtil nu.”

På grund af situationen med coronavirus, hvor det nu er tilladt at forsamles 50 personer, var kun håndværkere og entreprenører inviteret til rejsegildet på byggepladsen. Samarbejdspartnere og LIFEs medarbejdere var i stedet inviteret til at deltage online. Livestreaming-teknikken drillede desværre, men arrangementet nåede at blive filmet.

Se hele rejsegildet her

 

LÆRINGSCENTER – BYGGET AF LÆRLINGE

I talen fremhævede Christine Antorini også, at der i byggeriet af LIFE Campus er prioriteret uddannelsespladser til lærlinge:

”Vi er glade for, at det har været muligt at lave et lærlingeprojekt, og entreprenørerne har været gode til at sige, at det her er en uddannelsesopgave, så der er omkring 25 lærlinge, der er med til at bygge. Det er jo et uddannelsessted det her, så selvfølgelig skal det også være et uddannelsessted for lærlinge – for vi har brug for mange dygtige faglærte unge.”

RELATEREDE ARTIKLER

18. oktober 2021
11. oktober 2021
24. september 2021