Ledige stillinger: Vi søger fire dygtige kollegaer til LIFE

Vi har vokseværk i LIFE og søger derfor lige nu dygtige kollegaer til fire forskellige positioner. Det gælder følgende profiler: Digital kommunikationskonsulent, PR- og pressekonsulent, leder til ny enhed for undervisning i LIFE samt leder til LIFEs udvikling af undervisningsforløb.

18.11.2019

Hos LIFE brænder vi for at gøre en forskel inden for virkelighedsnær og eksperimenterende naturfagsundervisning. Som vores kommende kollega kan du sammen med LIFE-teamet være med til at skabe et fremragende eksperimentelt læringslaboratorium for børn og unge i hele Danmark.

Vi er lige nu på udkig efter fire  profiler:

Digital kommunikationskonsulent

Kan du producere kreativt content, der øjeblikkeligt fanger vores modtagere på de digitale kanaler og SoMe? Er du vant til at arbejde professionelt med målretning på Facebook, Instagram og LinkedIn? Vi søger en Digital Kommunikationskonsulent, som har lyst til at være ansvarlig for LIFEs digitale tilstedeværelse

Ansøgningsfrist: 8. december 2019
Læs mere – og søg stillingen her


PR- og pressekonsulent

Har du stor erfaring med at skrive gode pressehistorier og tale med journalister? Kan du planlægge og producere kreativt og målrettet indhold på tværs af kanaler? Vi søger en PR- og Pressekonsulent, som har lyst til at være ansvarlig for LIFEs eksterne kommunikation til vores stakeholders og pressen.

Ansøgningsfrist: 8. december 2019
Læs mere – og søg stillingen her


Leder til ny enhed for undervisning i LIFE

Brænder du for undervisning og ledelse? Vil du være med til at sikre, at flere børn og unge får styrket deres viden om og fascination af naturvidenskabens betydning og anvendelse markant? Så søger vi en leder, som kommer til at spille en nøglerolle i etableringen af vores nye enhed (”sektion”) for Undervisning.

Ansøgningsfrist: 28. november 2019
Læs mere – og søg stillingen her


Leder til LIFEs udvikling af undervisningsforløb

Vil du have ledelsesansvar for udvikling af vores undervisningsforløb, for udvikling af eksperimentelle faciliteter og for samarbejde med virksomheder og forskningsmiljøer? Vi søger en leder, som kommer til at spille en nøglerolle i etableringen af vores nye enhed (”sektion”) i Udviklings- og undervisningsafdelingen.

Ansøgningsfrist: 28. november 2019
Læs mere – og søg stillingen her


 

Tjek LIFEs karriere-univers.

Nyheder og events

Det seneste med Life

LIFE Campus: Stort antal lærlinge er med til byggeriet

Ikke mindre end 25 lærlinge er med på holdet, som skal bygge læringscentret LIFE Campus i Lyngby. Entreprenører med lærlinge blev nemlig prioriteret af LIFE, da holdet skulle sættes. En række fagfolk er nu ved at udvikle et læringsprojekt...

Læs mere

Nyt samarbejde: LIFE sætter turbo på NEXT-elevers naturvidenskabelige kompetencer

LIFE og Next uddannelse København har underskevet en aftale, som betyder, at LIFE Forløbet Turbovækst fra næste år kommer på skemaet I skolens 10. klasse på science-linjen.

Læs mere

Ledige stillinger: Vi søger fire dygtige kollegaer til LIFE

Vi søger lige nu 4 dygtige kollegaer til LIFE-teamet. Det gælder henholdsvis en - digital kommunikationskonsulent, PR- og pressekonsulent, leder til ny enhed for undervisning i LIFE samt leder til LIFEs udvikling af undervisningsforløb.

Læs mere