To nyoprettede LIFE-stillinger: Er du vores kommende videojournalist eller produktionsassistent?

Vi har vokseværk i LIFE og søger derfor lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet til to forskellige positioner. Henholdsvis en videojournalist og en produktionsassistent til LIFEs kommende digitale læringsplatform.

16.08.2019

Vi vil gerne gøre forskel inden for virkelighedsnær og eksperimenterende naturfagsundervisning. Som vores kommende kollega i LIFE kan du sammen med LIFE-teamet være med til at skabe et fremragende eksperimentelt læringslaboratorium for børn og unge i hele Danmark.

Vi er lige nu på udkig efter to profiler:

Videojournalist
Vil du være med til at sikre den levende visuelle formidling – bl.a. gennem undervisningsvideoer til læringspakker og kommunikationsvideoer til den digitale læringsplatform, LIFE.dk og de sociale medier? Vi søger en profil, som har stor erfaring med at udvikle og producere film til både undervisning og kommunikation fra eksempelvis et kommunikationsbureau, produktionsselskab, medie eller anden relevant virksomhed.

Ansøgningsfrist: 8. september 2019
Læs mere – og søg stillingen her


Produktionsassistent til digital læringsplatform

Vi søger en produktionsassistent, som skal assistere udviklingsteamet undervejs i udvikling, implementering og drift af vores digitale læringsplatform, der kommer til at indeholde undervisningsforløb til STEM-området i det danske skolesystem. Der er tale om en 1 årig tidsbegrænset stilling.

Ansøgningsfrist: 9. september 2019
Læs mere – og søg stillingen her

 


Tjek LIFEs karriere-univers.

Nyheder og events

Det seneste med Life

To nyoprettede LIFE-stillinger: Er du vores kommende videojournalist eller produktionsassistent?

Vi søger lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet. Det gælder henholdsvis en videojournalist og en produktionsassistent til LIFEs kommende digitale læringsplatform.

Læs mere

Erfaringer fra et lærerperspektiv: Sådan bruger skolerne læringspakkerne

LIFE har en række læringspakker i støbeskeen, som i 2019/20 begynder at komme ud til skoler i udvalgte regioner. Bliv inspireret af lærerne, som har arbejdet med læringspakkerne - og få selv en smagsprøve på vores naturfaglige undervisningsforløb.

Læs mere

Ledige stillinger: Vi søger tre dygtige kollegaer til LIFE

Vi har vokseværk i LIFE og søger derfor lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet til tre forskellige positioner. Henholdsvis en teamleder til kommunikationsteamet, en indkøber og en ledelsessekretær.

Læs mere