To nyoprettede LIFE-stillinger: Er du vores kommende videojournalist eller produktionsassistent?

Vi har vokseværk i LIFE og søger derfor lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet til to forskellige positioner. Henholdsvis en videojournalist og en produktionsassistent til LIFEs kommende digitale læringsplatform.

16.08.2019

Vi vil gerne gøre forskel inden for virkelighedsnær og eksperimenterende naturfagsundervisning. Som vores kommende kollega i LIFE kan du sammen med LIFE-teamet være med til at skabe et fremragende eksperimentelt læringslaboratorium for børn og unge i hele Danmark.

Vi er lige nu på udkig efter to profiler:

Videojournalist
Vil du være med til at sikre den levende visuelle formidling – bl.a. gennem undervisningsvideoer til læringspakker og kommunikationsvideoer til den digitale læringsplatform, LIFE.dk og de sociale medier? Vi søger en profil, som har stor erfaring med at udvikle og producere film til både undervisning og kommunikation fra eksempelvis et kommunikationsbureau, produktionsselskab, medie eller anden relevant virksomhed.

Ansøgningsfrist: 8. september 2019
Læs mere – og søg stillingen her


Produktionsassistent til digital læringsplatform

Vi søger en produktionsassistent, som skal assistere udviklingsteamet undervejs i udvikling, implementering og drift af vores digitale læringsplatform, der kommer til at indeholde undervisningsforløb til STEM-området i det danske skolesystem. Der er tale om en 1 årig tidsbegrænset stilling.

Ansøgningsfrist: 9. september 2019
Læs mere – og søg stillingen her

 


Tjek LIFEs karriere-univers.

Nyheder og events

Det seneste med Life

LIFE Campus i Lyngby: Borgmester, elever og LIFE tog første spadestik

Fredag blev der taget officielt hul på opførelsen af LIFE Campus i Lyngby. Se fotos og video fra første spadestik fredag d. 1. november med lokale skoleelever, naboer og samarbejdspartnere.

Læs mere

LIFE graver første spadestik til nationalt naturfagligt læringscenter

I 2021 åbner LIFE Campus, som er et 4.000 m2 stort læringscenter med undervisningsfaciliteter, udstyr og ekspertise, som skolerne normalt ikke har adgang til. Fredag den 1. november begynder byggeriet officielt.

Læs mere

Pilotskoler udforsker svampe og enzymer i LIFE Mobil Lab

Elever fra tre forskellige grundskoler er i fuld gang med at afprøve naturfaglige undervisningsforløb, hvor eleverne kan lave eksperimenter og undersøgelser i det første mobile laboratorium fra LIFE Læringscentret.

Læs mere