Mød LIFE på Børn & Unge Topmødet

03.01.2020

Skal du med til KL’s Børn & Unge Topmøde 2020? Så kig forbi LIFE Mobil Lab og få en snak om, hvordan vi i fremtiden kan samarbejde om at styrke børn og unges interesse for naturvidenskab.

Deltagerne i årets KL’s Børn & Unge Topmøde 2020, får rig mulighed for at opleve enzymjagt, vækstforsøg og undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning på nærmeste hånd.

LIFE-holdet er nemlig på plads ved konferencen. Og lægger du vejen forbi vores mobile laboratorium – LIFE Mobil Lab – står vi klar til en snak om, hvordan vi sammen kan styrke interessen for naturvidenskab hos børn og unge.

”På Børn & Unge Topmødet håber vi, at rigtig mange har lyst til at komme forbi til en dialog, om hvordan vi i fremtiden kan skabe et godt samarbejde mellem LIFE og landets kommuner. I LIFE er vi for eksempel meget interesserede i at høre, hvordan vores undervisningstilbud spiller bedst sammen med kommunernes naturfagsstrategier. Og vi glæder os til at få input til, hvordan vi kan gøre vores undervisningsforløb endnu mere relevante for børn og unge ude i landets kommuner,” udtaler LIFE-direktør Christine Antorini.

KL’s Børn & Unge Topmøde 2020 løber af stablen den 30.-31. januar i Aalborg Kongres & Kultur Center.

 

Få en smagsprøve

De naturfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb – henvender sig til elever på grundskoler og ungdomsuddannelser. De første LIFE Forløb er i løbet af det seneste år blevet testet og skal nu ud at leve på skolerne, og på KL’s Børn & Unge Topmøde 2020 kan du få en smagsprøve.

”Vores første naturfaglige LIFE Forløb – Enzymjagten og WeGrow – er klar til bestilling, og vi glæder os utrolig meget til at vise det hele frem for deltagerne på årets Børn & Unge Topmøde. I vores LIFE Mobil Lab, kan du opleve det spændende LIFE-univers, som er sat i verden for at styrke interessen for naturvidenskab hos børn og unge,” siger Christine Antorini.

LIFE Mobil Lab kommer til at være parkeret på parkeringspladsen ved indgangen til Aalborg Kongres & Kultur Center.

 

Fakta om KL’s Børn & Unge Topmøde:

  • Børn & Unge Topmødet er KL’s store kommunalpolitiske konference på børne- og ungeområdet.
  • Topmødet er for kommunalpolitikere, forvaltningschefer/direktører, ledere på børne- og ungeområdet samt alle øvrige interessenter inden for 0-25-årsområdet.
  • Konferencen afholdes den 30.-31. januar i Aalborg Kongres & Kultur Center.

 

 

Nyheder og events

Nyt fra LIFE

Nu åbner den digitale platform MY:LIFE

Fra i dag er det muligt for lærere at udforske platformen MY:LIFE, hvor alle undervisningsforløb fra LIFE udgives digitalt.

Læs mere

Levering af LIFE Kit udskydes

På grund af coronavirus-epidemien i Danmark udskydes leveringen af LIFE Kit for alle, der skulle modtage et LIFE Kit før 11. maj.

Læs mere

LIFE og Astra går sammen om at skabe nyt LIFE Forløb

LIFE Forløbet bliver skabt i samarbejde med det nationale naturfagscenter, Astra. Det tager udgangspunkt i Masseeksperiment 2019, hvor skoleelever landet over har kortlagt Danmarks plastforurening.

Læs mere