Nyhedsbrevs-konkurrence: Vind oplevelser sammen med familien

Tre heldige vindere kan se frem til et besøg hos enten LEGO House i Billund, Experimentarium i København eller Universe i Nordborg. Skriv dig op til vores nyhedsbrev - og deltag i konkurrencen.

12.06.2019

Velkommen til et spritnyt, opdateret LIFE.dk, hvor du kan gå på opdagelse i de undervisningstilbud på naturfagsområdet, som LIFE snart begynder at rulle ud til skolerne.

Det fejrer vi med tre fede oplevelses-præmier, som vi sætter på højkant til alle jer, som modtager vores nyhedsbrev.

Vinderne kan vælge mellem tre af følgende præmier:

  • Et gavekort til en familie/gruppebillet til LEGO House i Billund. Værdi 916 kr.
  • Et gavekort til en familie/gruppebillet til Experimentarium i København. Værdi 780 kr.
  • Et gavekort til en familie/gruppebillet til Universe i Nordborg. Værdi 780 kr.

Alle gavekort vil være til en dagsbillet uden forplejning og overnatning.

Lodtrækningen finder sted onsdag d. 3 juli kl. 12 – og vil foregå blandt alle jer, som på det tidspunkt er tilmeldt vores nyhedsbrev. Vinderne vil blive kontaktet direkte pr. mail.

(Opdateret 3. juli. kl. 13. Vi har nu trukket lod blandt alle vores nyhedsbrevs-abonnenter – og de tre vindere er blevet kontaktet. Tillykke med det – og nyd gavekortene)

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik

Gå på opdagelse

Læringspakker fra LIFE

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Om pakken

Hvordan kan vi bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Forløbet er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere om pakken

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Om pakken

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Tværfagligt forløb målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere om pakken

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Om pakken

Hvordan kan katalyse hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? LIFE Forløbet er målrettet udskolingen i grundskolen og understøtter Fælles Mål for fysik/kemi, biologi og geografi.

Læs mere om pakken

Red Dig Cell

Biologi 1. G 2. G

Om pakken

Hvordan kan stamceller bruges til at behandle og kurere kroniske sygdomme? Læringspakken er målrettet biologi C i STX - 1. eller 2.g. - og understøtter kernestof og de faglige mål for faget.

Læs mere om pakken

Nyheder og events

Det seneste med Life

Nu åbner den digitale platform MY:LIFE

Fra i dag er det muligt for lærere at udforske platformen MY:LIFE, hvor alle undervisningsforløb fra LIFE udgives digitalt.

Læs mere

Levering af LIFE Kit udskydes

På grund af coronavirus-epidemien i Danmark udskydes leveringen af LIFE Kit for alle, der skulle modtage et LIFE Kit før 11. maj.

Læs mere

LIFE og Astra går sammen om at skabe nyt LIFE Forløb

LIFE Forløbet bliver skabt i samarbejde med det nationale naturfagscenter, Astra. Det tager udgangspunkt i Masseeksperiment 2019, hvor skoleelever landet over har kortlagt Danmarks plastforurening.

Læs mere