Nyhedsbrevs-konkurrence: Vind oplevelser sammen med familien

Tre heldige vindere kan se frem til et besøg hos enten LEGO House i Billund, Experimentarium i København eller Universe i Nordborg. Skriv dig op til vores nyhedsbrev - og deltag i konkurrencen.

12.06.2019

Velkommen til et spritnyt, opdateret LIFE.dk, hvor du kan gå på opdagelse i de undervisningstilbud på naturfagsområdet, som LIFE snart begynder at rulle ud til skolerne.

Det fejrer vi med tre fede oplevelses-præmier, som vi sætter på højkant til alle jer, som modtager vores nyhedsbrev.

Vinderne kan vælge mellem tre af følgende præmier:

  • Et gavekort til en familie/gruppebillet til LEGO House i Billund. Værdi 916 kr.
  • Et gavekort til en familie/gruppebillet til Experimentarium i København. Værdi 780 kr.
  • Et gavekort til en familie/gruppebillet til Universe i Nordborg. Værdi 780 kr.

Alle gavekort vil være til en dagsbillet uden forplejning og overnatning.

Lodtrækningen finder sted onsdag d. 3 juli kl. 12 – og vil foregå blandt alle jer, som på det tidspunkt er tilmeldt vores nyhedsbrev. Vinderne vil blive kontaktet direkte pr. mail.

(Opdateret 3. juli. kl. 13. Vi har nu trukket lod blandt alle vores nyhedsbrevs-abonnenter – og de tre vindere er blevet kontaktet. Tillykke med det – og nyd gavekortene)

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet med et enkelt klik

Gå på opdagelse

Læringspakker fra LIFE

Enzymjagten

Natur/teknologi 6. klasse

Om pakken

Hvordan kan man bruge enzymer som erstatning for kemikalier i industrien? Gå på jagt i naturen efter enzymer sammen med dine elever. Læringspakken er målrettet mellemtrinnet i grundskolen og understøtter Fælles Mål for natur/teknologi.

Læs mere om pakken

WeGrow

Biologi Fysik/kemi Geografi 8. klasse

Om pakken

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi bidrage til bæredygtig produktion af fødevarer? Tværfagligt forløb om brug af mikrober i landbruget. Læringspakken er målrettet udskolingen i biologi, fysik/kemi og geografi.

Læs mere om pakken

Turbovækst

Biologi Fysik/kemi Geografi 9. klasse

Om pakken

Hvordan vi kan dyrke mad til verden ved brug af biologi i stedet for kemi i landbruget? Læringspakken er målrettet 9. klasse i grundskolen i fysik/kemi, biologi og geografi - og understøtter Fælles Mål for fagene.

Læs mere om pakken

Red Dig Cell

Biologi 1. G 2. G

Om pakken

Hvordan kan stamceller bruges til at behandle og kurere kroniske sygdomme? Læringspakken er målrettet biologi C i STX - 1. eller 2.g. - og understøtter kernestof og de faglige mål for faget.

Læs mere om pakken

Nyheder og events

Det seneste med Life

To nyoprettede LIFE-stillinger: Er du vores kommende videojournalist eller produktionsassistent?

Vi søger lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet. Det gælder henholdsvis en videojournalist og en produktionsassistent til LIFEs kommende digitale læringsplatform.

Læs mere

Erfaringer fra et lærerperspektiv: Sådan bruger skolerne læringspakkerne

LIFE har en række læringspakker i støbeskeen, som skolerne begynder at kunne bestille i skoleåret 2019/20. Bliv inspireret af lærerne, som har arbejdet med læringspakkerne - og få selv en smagsprøve på vores naturfaglige undervisningsforløb.

Læs mere

Ledige stillinger: Vi søger tre dygtige kollegaer til LIFE

Vi har vokseværk i LIFE og søger derfor lige nu dygtige kollegaer til LIFE-teamet til tre forskellige positioner. Henholdsvis en teamleder til kommunikationsteamet, en indkøber og en ledelsessekretær.

Læs mere