Om Life

Her på siden kan du blandt andet finde oplysninger om LIFE som organisation, pressekontakt, ledige stillinger og medarbejdere.

Life - Neurons

SE VIDEO OM LIFE

Vi har samlet al information om LIFE i denne video for at skabe det bedste overblik til dig, der gerne vil vide mere om, hvem vi er i LIFE, og hvad vores mission er. God fornøjelse!

christine_antorini_46

“Med LIFE vil vi sammen med skolerne inspirere til virkelighedsnær og eksperimenterende naturfagsundervisning i ordets bredeste forstand. Forundringsparathed, skaberglæde og nysgerrighed er omdrejningspunktet for en langsigtet indsats for at styrke STEM-fagene og naturvidenskabelig dannelse.”

CHRISTINE ANTORINI, DIREKTØR I LIFE

Hvem er LIFE?

LIFE står for Læring, Ideer, Fascination og Eksperimenter.

LIFE er et landsdækkende og almennyttigt undervisningsinitiativ inden for STEM (Science, Teknologi, Engineering og Matematik) i LIFE Fonden.

Vores mission er, at flere børn og unge i hele Danmark får markant styrket deres viden om og fascination af naturvidenskab gennem undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning. Det vil vi gøre ved at udvikle og tilbyde skoler og ungdomsuddannelser naturfaglige undervisningsforløb gratis.

I alle LIFE Forløb arbejder elever med aktuelle samfundsudfordringer, der understøtter FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. LIFE Forløb understøtter den almindelige undervisning og lever op til relevante Fælles Mål i grundskolen og faglige mål på ungdomsuddannelserne.

Alle LIFE Forløb udgives på den digitale platform MY:LIFE. Et LIFE Forløb kan bestå af et eller to selvstændige forløb med egne læringsmål. Til et LIFE Forløb udgives der altid et kitforløb, hvor klassen anvender materialer fra et LIFE Kit og øvelser på MY:LIFE.

Som overbygning til nogle LIFE Forløb udgives der også et labforløb, hvor  klassen kan arbejde i et af LIFEs laboratorier. Klassen kan enten få besøg af vores mobile laboratorium på skolen (LIFE Mobil Lab) – eller besøge LIFE Campus, der er vores hovedsæde i Lyngby.

I LIFE Mobil Lab og LIFE Campus kan eleverne arbejde i topavancerende laboratoriefaciliteter, som normalt ikke er til rådighed på skoler. Arbejdet ledes af undervisere fra LIFE sammen med klassens lærer.

LIFE Fonden er støttet af Novo Nordisk Fonden.

Ambitionen med LIFE er:

  • at bidrage til et højere niveau af naturvidenskabelig dannelse blandt børn og unge – og hele befolkningen
  • at bidrage til en øget interesse og motivation hos børn og unge for at fordybe sig i naturvidenskab, dens betydning og anvendelse
  • at bidrage til en større interesse for at uddanne sig inden for de naturvidenskabelige fag og studieretninger på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser

LIFE organisationsdiagram

WeGrow_unbox

LIFE Kit

Når du booker et LIFE Forløb, modtager du et LIFE Kit, som indeholder materialer, som klassen kan anvende i forløbet sammen med den digitale læringsplatform MY:LIFE.

Læs mere
LIFE-DK_MYLIFE_v2

MY:LIFE

Som en del af et LIFE Forløb skal klassen arbejde med platformen MY:LIFE, der indeholder digitale undervisningsmidler og lærervejledning. Det kan fx være animationer, konkurrencer og virtuelle forsøg.  

Læs mere
Ejerslykkeskolen

LIFE Mobil Labs

To mobile laboratorier er klar til at køre på besøg på skoler i hele landet. I LIFE Mobil Labs kan klasser arbejde med LIFE Forløbene Enzymjagten, WeGrow og Turbovækst.

Læs mere
DSC01774

LIFE Campus

I LIFE Campus kan klasser arbejde i avancerede laboratoriemiljøer med Enzymjagten, WeGrow og Turbovækst. LIFE Campus ligger i Lyngby, nord for København.

Læs mere
Pressekontakt

Pressekontakt

Vi ønsker åbenhed og god dialog med pressen. I presserummet kan du finde kontaktoplysninger og pressefotos.

Læs mere
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vi er ofte på udkig efter nye engagerede kollegaer, der ligesom os brænder for naturfag. 

Læs mere
LIFE Teamet

LIFE Teamet

Hvem er en del af LIFE-teamet? Og hvem skal du have fat i? Her er alle de oplysninger, du skal bruge. 

Læs mere