Partnerskab

I LIFE ARBEJDER VI TÆT SAMMEN MED SKOLER, VIRKSOMHEDER OG FORSKERE FOR AT FREMME STEM-OMRÅDET GENNEM UNDERSØGELSESBASERET NATURFAGSUNDERVISNING.

Life - Neurons
Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever hele Danmark hjælper os med at udvikle og teste vores tværfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb. Læs mere om skolernes bidrag her.  

Læs mere
Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer spiller en central rolle, når vi udvikler LIFE Forløb. Se her, hvem vi arbejder sammen med, og hvad det betyder for undervisningsforløbene.  

Læs mere
Kommuner og ungdomsuddannelser

Kommuner og ungdomsuddannelser

samarbejde med kommuner og ungdomsuddannelser når vi ud til børn og unge over hele landet med vores LIFE ForløbLæs mere om indgåelse af partnerskaber her. 

Læs mere

NYT FRA LIFE

LIFE Fonden er flyttet ind i det nye Campus

I begyndelsen af juni havde vores knap 60 medarbejdere første arbejdsdag i det nye naturfaglige LIFE Campus.

Læs mere

Naturvidenskabelige kunstværker til LIFE Campus

Den danske kunstner Jeppe Hein har skabt naturvidenskabeligt inspirerede kunstværker til LIFE Campus, som åbner for skoleklasser senere i år. Kunstværkerne bliver offentligt tilgængelige, så alle kan opleve dem.

Læs mere

Nyt samarbejde med “verdens bedste robotby”

Vi har netop indgået et samarbejde med Odense Kommune, der har som ambition at blive verdens bedste robotby – også for børn og unge. Samarbejdet blev skudt i gang i går, da vi besøgte Ejerslykkeskolen med vores mobile laboratorium.

Læs mere