Partnerskab

I LIFE ARBEJDER VI TÆT SAMMEN MED SKOLER, VIRKSOMHEDER OG FORSKERE FOR AT FREMME STEM-OMRÅDET GENNEM UNDERSØGELSESBASERET NATURFAGSUNDERVISNING.

Life - Neurons
Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever hele Danmark hjælper os med at udvikle og teste vores tværfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb. Læs mere om skolernes bidrag her.  

Læs mere
Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer spiller en central rolle, når vi udvikler LIFE Forløb. Se her, hvem vi arbejder sammen med, og hvad det betyder for undervisningsforløbene.  

Læs mere
Kommuner og ungdomsuddannelser

Kommuner og ungdomsuddannelser

samarbejde med kommuner og ungdomsuddannelser når vi ud til børn og unge over hele landet med vores LIFE ForløbLæs mere om indgåelse af partnerskaber her. 

Læs mere

NYT FRA LIFE

Borgere inviteres på rundvisning i det nye LIFE Campus i Lyngby

LIFE Campus er netop blevet indviet, og skoleklasser kommer nærmest dagligt til undervisning i de højteknologiske laboratorier. Søndag den 7. november om eftermiddagen åbner vi dørene for borgere, der har lyst til at blive vist rundt.

Læs mere her

Alt samlet på ét sted: Ny og nem booking af undervisningsforløb

Det er nu blevet en hel del lettere at booke et undervisningsforløb fra LIFE. Vi har nemlig samlet alt i et nyt og simpelt system. Læs mere om, hvad det betyder for dig her.

Læs mere her

Nyt LIFE Forløb om kræft er ude

Fra og med i dag kan du booke vores nye undervisningsforløb Kræftens Gåde lige her på hjemmesiden. Forløbet er for 8. og 9. klasse i fagene biologi, fysik/kemi og geografi, og det kan anvendes på din skole fra den 25. oktober.

Læs mere her