Partnerskab

I LIFE ARBEJDER VI TÆT SAMMEN MED SKOLER, VIRKSOMHEDER OG FORSKERE FOR AT FREMME STEM-OMRÅDET GENNEM UNDERSØGELSESBASERET NATURFAGSUNDERVISNING.

Life - Neurons
Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever hele Danmark hjælper os med at udvikle og teste vores tværfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb. Læs mere om skolernes bidrag her.  

Læs mere
Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer spiller en central rolle, når vi udvikler LIFE Forløb. Se her, hvem vi arbejder sammen med, og hvad det betyder for undervisningsforløbene.  

Læs mere
Kommuner og ungdomsuddannelser

Kommuner og ungdomsuddannelser

samarbejde med kommuner og ungdomsuddannelser når vi ud til børn og unge over hele landet med vores LIFE ForløbLæs mere om indgåelse af partnerskaber her. 

Læs mere

NYT FRA LIFE

Nysgerrige HTX-elever udforsker LIFE Campus-byggeriet

En gruppe 3.G-elever fra H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby havde i et skoleprojekt om netop LIFE Campus undret sig over, hvordan de "blafrende" egetræssøjler ved indgangen til bygningen blev fastgjort. Det fik de lov at undersøge på nærmeste hold.

Læs mere

Debatindlæg: Kan elever hjælpe med at indfri verdensmålene?

I september fylder FN’s verdensmål 5 år. Mange virksomheder og forskningsmiljøer har de seneste år sat verdensmålene på agendaen. Men er det nok?

Læs mere

Christine Antorini udpeget til TeknologipagtRådet

Vores direktør i LIFE, Christine Antorini er blevet udpeget til medlem af regeringens TeknologipagtRåd. Her skal hun være med til, at Teknologipagten indfrier dens mål om at styrke danskernes STEM-kompetencer.

Læs mere