Partnerskab

I LIFE ARBEJDER VI TÆT SAMMEN MED SKOLER, VIRKSOMHEDER OG FORSKERE FOR AT FREMME STEM-OMRÅDET GENNEM UNDERSØGELSESBASERET NATURFAGSUNDERVISNING.

Life - Neurons
Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever hele Danmark hjælper os med at udvikle og teste vores tværfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb. Læs mere om skolernes bidrag her.  

Læs mere
Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer spiller en central rolle, når vi udvikler LIFE Forløb. Se her, hvem vi arbejder sammen med, og hvad det betyder for undervisningsforløbene.  

Læs mere
Kommuner og ungdomsuddannelser

Kommuner og ungdomsuddannelser

samarbejde med kommuner og ungdomsuddannelser når vi ud til børn og unge over hele landet med vores LIFE ForløbLæs mere om indgåelse af partnerskaber her. 

Læs mere

NYT FRA LIFE

Levering af LIFE Kit annulleres

Grundet den seneste udvikling i coronavirus-pandemien i Danmark og de skærpede restriktioner som følge heraf, kan vi ikke levere LIFE Kit mellem d. 5. og 8. februar.

Læs mere

Vi bliver til LIFE Fonden

LIFE er nu etableret som en erhvervsdrivende fond med almennyttigt sigte. Jesper Fisker, adm. direktør i Kræftens Bekæmpelse, er bestyrelsesformand i LIFE Fonden, der får flere profiler fra uddannelsessektoren med i bestyrelsen.

Læs mere

Gymnasielever fra Nærum med til at udvikle nyt undervisningsforløb

Vi indleder nu, for første gang, et flerårigt testskolesamarbejde med et gymnasium. Det første bliver Nærum Gymnasium. Eleverne fra Nærum skal bidrage til at sikre høj kvalitet i undervisningsforløbene – til glæde for andre gymnasieklasser.

Læs mere