Partnerskab

I LIFE ARBEJDER VI TÆT SAMMEN MED SKOLER, VIRKSOMHEDER OG FORSKERE FOR AT FREMME STEM-OMRÅDET GENNEM UNDERSØGELSESBASERET NATURFAGSUNDERVISNING.

Life - Neurons
Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever på landets skoler

Lærere og elever hele Danmark hjælper os med at udvikle og teste vores tværfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb. Læs mere om skolernes bidrag her.  

Læs mere
Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer spiller en central rolle, når vi udvikler LIFE Forløb. Se her, hvem vi arbejder sammen med, og hvad det betyder for undervisningsforløbene.  

Læs mere
Kommuner og ungdomsuddannelser

Kommuner og ungdomsuddannelser

samarbejde med kommuner og ungdomsuddannelser når vi ud til børn og unge over hele landet med vores LIFE ForløbLæs mere om indgåelse af partnerskaber her. 

Læs mere

NYT FRA LIFE

Kommunalt partnerskab skabte begejstring i 8.B

Vi har sammen med Køge Kommune indgået et partnerskab, der skal styrke naturfagsundervisningen på kommunens skoler. Blandt de første skoler til at benytte partnerskabet var Sct. Nicolai Skole og 8.B.

Læs mere

Ses vi til Big Bang 2021?

Onsdag d. 24. - 25. marts slår Big Bang Konferencen de virtuelle døre op for alle naturfagslærere. Kom og hør om den nyeste forskning og formidling inden for naturfagene med alle dine kollegaer! LIFE Fonden deltager med messestand og Mobil Lab.

Læs mere her

Mød os på Læringsfestivalen 2021

Velkommen til fire dage med inspiration, idéer til undervisningen og konkrete indspark til undervisere, skoleledelser, pædagoger og andre med interesse for dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelser og voksenuddannelser.

Læs mere her