Samarbejde

I LIFE arbejder vi sammen med skoler, vidensmiljøer, virksomheder og forskere for at fremme motivation for eksperimenterende STEM-undervisning (Science, Teknologi Engineering og Matematik).

Life - Neurons
Skoler og ungdomsuddannelser

Skoler og ungdomsuddannelser

Lærere og elever over hele landet hjælper os med at teste vores tværfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb. Se oversigt over testskoler her.

Læs mere
Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer

Vi samarbejder med virksomheder og forskningsmiljøer, når vi udvikler LIFE Forløb.

Læs mere
Andre samarbejdspartnere

Andre samarbejdspartnere

I LIFE arbejder vi med naturfagsformidling og konkrete indsatser på STEM-området – og ofte gør vi det sammen med andre. Vi tror nemlig på, at det kræver en fælles indsats at få styrket den naturfaglige begejstring, læring og interesse blandt børn og unge.

Læs mere
Partnerskaber

Partnerskaber

I LIFE er vi meget interesserede i at indgå partnerskaber med kommuner og ungdomsuddannelser. Se eksempler på de partnerskaber vi allerede har indgået.

 

Læs mere

Nyheder og events

Nyt fra LIFE

Borgere inviteres på rundvisning i det nye LIFE Campus i Lyngby

LIFE Campus er netop blevet indviet, og skoleklasser kommer nærmest dagligt til undervisning i de højteknologiske laboratorier. Søndag den 7. november om eftermiddagen åbner vi dørene for borgere, der har lyst til at blive vist rundt.

Læs mere her

Alt samlet på ét sted: Ny og nem booking af undervisningsforløb

Det er nu blevet en hel del lettere at booke et undervisningsforløb fra LIFE. Vi har nemlig samlet alt i et nyt og simpelt system. Læs mere om, hvad det betyder for dig her.

Læs mere her

Nyt LIFE Forløb om kræft er ude

Fra og med i dag kan du booke vores nye undervisningsforløb Kræftens Gåde lige her på hjemmesiden. Forløbet er for 8. og 9. klasse i fagene biologi, fysik/kemi og geografi, og det kan anvendes på din skole fra den 25. oktober.

Læs mere her