Samarbejde

I LIFE arbejder vi sammen med skoler, vidensmiljøer, virksomheder og forskere for at fremme motivation for eksperimenterende STEM-undervisning (Science, Teknologi Engineering og Matematik).

Life - Neurons
Skoler og ungdomsuddannelser

Skoler og ungdomsuddannelser

Lærere og elever over hele landet hjælper os med at teste vores tværfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb. Se oversigt over testskoler her.

Læs mere
Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer

Vi samarbejder med virksomheder og forskningsmiljøer, når vi udvikler LIFE Forløb.

Læs mere
Andre samarbejdspartnere

Andre samarbejdspartnere

I LIFE arbejder vi med naturfagsformidling og konkrete indsatser på STEM-området – og ofte gør vi det sammen med andre. Vi tror nemlig på, at det kræver en fælles indsats at få styrket den naturfaglige begejstring, læring og interesse blandt børn og unge.

Læs mere
Partnerskaber

Partnerskaber

I LIFE er vi meget interesserede i at indgå partnerskaber med kommuner og ungdomsuddannelser. Se eksempler på de partnerskaber vi allerede har indgået.

 

Læs mere

Nyheder og events

Nyt fra LIFE

Levering af LIFE Kit udskydes til efter påske

På grund af coronavirus-epidemien i Danmark udskydes leveringen af LIFE Kit for alle, der skulle modtage et LIFE Kit før 14. april.

Læs mere

LIFE og Astra går sammen om at skabe nyt LIFE Forløb

LIFE Forløbet bliver skabt i samarbejde med det nationale naturfagscenter, Astra. Det tager udgangspunkt i Masseeksperiment 2019, hvor skoleelever landet over har kortlagt Danmarks plastforurening.

Læs mere

LIFE og Helsingør Kommune løfter naturfagene i fællesskab

Siden efteråret har elever og lærere i Helsingør fået sig et ordentligt skud naturfaglig begejstring. LIFE og Helsingør Kommune har nemlig indgået en aftale, som skal styrke elevernes interesse for naturvidenskab.

Læs mere