Samarbejde

Life - Neurons

I LIFE arbejder vi sammen med skoler og vidensmiljøer for at fremme motivation for eksperimenterende STEM-undervisning (Science, Teknologi Engineering og Matematik).

Partnerskaber, netværk og samarbejder

Hvem samarbejder vi med?

Skoler og ungdomsuddannelser

Skoler og ungdomsuddannelser

Lærere og elever over hele landet hjælper os med at teste vores tværfaglige undervisningsforløb – LIFE Forløb. Se oversigt over testskoler her.

Læs mere
Virksomheder og forskningsmiljøer

Virksomheder og forskningsmiljøer

Vi samarbejder med virksomheder og forskningsmiljøer, når vi udvikler LIFE Forløb.

Læs mere
Andre samarbejdspartnere

Andre samarbejdspartnere

I LIFE arbejder vi med naturfagsformidling og konkrete indsatser på STEM-området – og ofte gør vi det sammen med andre. Vi tror nemlig på, at det kræver en fælles indsats at få styrket den naturfaglige begejstring, læring og interesse blandt børn og unge.

Læs mere

Nyheder og events

Det seneste med Life

LIFE Campus: Stort antal lærlinge er med til byggeriet

Ikke mindre end 25 lærlinge er med på holdet, som skal bygge læringscentret LIFE Campus i Lyngby. Entreprenører med lærlinge blev nemlig prioriteret af LIFE, da holdet skulle sættes. En række fagfolk er nu ved at udvikle et læringsprojekt...

Læs mere

Nyt samarbejde: LIFE sætter turbo på NEXT-elevers naturvidenskabelige kompetencer

LIFE og Next uddannelse København har underskevet en aftale, som betyder, at LIFE Forløbet Turbovækst fra næste år kommer på skemaet I skolens 10. klasse på science-linjen.

Læs mere

Ledige stillinger: Vi søger fire dygtige kollegaer til LIFE

Vi søger lige nu 4 dygtige kollegaer til LIFE-teamet. Det gælder henholdsvis en - digital kommunikationskonsulent, PR- og pressekonsulent, leder til ny enhed for undervisning i LIFE samt leder til LIFEs udvikling af undervisningsforløb.

Læs mere