LIFE KIT

Til hvert LIFE Forløb hører en materialekasse med fysiske undervisningsmaterialer til brug i undervisningen. Vi kalder det et LIFE Kit.

HVAD ER ET LIFE KIT?

Formålet med LIFE Kit er at tilbyde en konkret, effektiv og efterspurgt ramme til at formidle naturfaglige LIFE Forløb. Se video for at lære mere om vores LIFE Kit.

GRATIS LEVERING OG AFHENTNING PÅ DIN SKOLE

Når du booker et LIFE Forløb, modtager du et LIFE Kit, som indeholder materialer, som klassen kan anvende i forløbet sammen med den digitale læringsplatform MY:LIFE.

Formålet med LIFE Kit er at tilbyde en konkret, effektiv og efterspurgt ramme til at formidle naturfaglige LIFE Forløb. Her finder man alle undervisningsredskaber, relevante digitale værktøjer, materialer og lærervejledninger til et komplet undervisningsforløb – samlet i én materialekasse, der bliver distribueret direkte til skolerne – gratis.

I nogle LIFE Forløb kan undervisningsforløbet med LIFE Kittet afsluttes med et labforløb, der er et besøg i et af LIFEs mobile laboratorier eller i laboratorierne i LIFE Campus. Hvis du og din klasse kan booke et labforløb, vil det fremgå, når du booker et LIFE Forløb.

LIFE Kit bookes her på life.dk. Vi leverer og afhenter LIFE Kittet på din skolen. Du begynder bookingen af et LIFE Kit herunder:

BOOK ET LIFE FORLØB

Mikrosafari

Nu kan du og dine elever hjælpe forskerne med at finde ud af, hvilke insekter og smådyr der lever i området omkring din skole. Tag på Mikrosafari med dine elever i 1. og 2. klasse i faget Natur/Teknologi.

12
Lektioner
6
Uger

Enzymjagten

Enzymer findes i din krop og i naturen, og mange virksomheder arbejder på at finde nye enzymer, som de kan bruge i deres produkter. Enzymerne kan nemlig gøre produkterne billigere og mere miljøvenlige at lave. Ligesom virksomhederne, skal dig og din klasse nu på jagt efter nye enzymer – velkommen til Enzymjagten!

13
Lektioner
5
Uger

Plastmissionen

Mennesket anvender dagligt produkter af plast overalt på jorden, fordi plast har mange gode egenskaber. Men plast produceres i store mængder og kan være svært at nedbryde, hvilket kan være til stor belastning for miljøet og klimaet. I dette LIFE Forløb om plast til 7. klasse træder eleverne ind i rollen som plastproducenter i en virksomhed, der laver mobilcovers.

24
Lektioner
4
Uger

WeGrow

Hvordan kan mikroorganismer og sensorteknologi hjælpe os med at producere mad nok til verdens voksende befolkning? Prøv det tværfagligt forløb WeGrow målrettet 8. klasse i biologi, fysik/kemi og geografi.

25
Lektioner
5
Uger

Kræftens Gåde

Kræft er en kompleks sygdom. Der er behov for at vi bliver klogere på mekanismerne bag kræft, og hvordan sygdommen egentlig opstår, udvikler og spreder sig. Det skal elever i 8. og 9. klasse undersøge i det tværfaglige undervisningsforløb Kræftens Gåde.

16
Lektioner
3
Uger

Turbovækst

Turbovækst er et undervisningsforløb, der handler om katalyse, kunstgødning og bæredygtig produktion. I Turbovækst styrer eleverne i grupper hvert deres land, og deres opgave er at sikre, at deres lands befolkning ikke sulter. Det sikrer de ved at producere nok fødevarer til alle, der samtidig ikke skader klimaet eller miljøet.

25
Lektioner
5
Uger