MØD OS PÅ LÆRINGSFESTIVALEN 2021

Læringsfestival Online 2021 løber af stablen fra d. 1. til d. 4. marts centreret omkring en VR-inspireret platform, der simulerer det traditionelle set-up i Bella Centret. Festivalen består af en konferencedel med virtuelle oplæg og en udstillingsdel med virtuelle stande, hvor du som deltager har mulighed for at se videoer, chatte og deltage i online møder.

Det hele foregår online, så alle kan logge på og være med.

HVAD KAN DU OPLEVE FRA LIFE FONDEN?

Vi i LIFE Fonden er selvfølgelig også til stede under hele festivalen med gratis oplæg og vores virtuelle stand. På vores stand vil det være muligt at:

  • Se videoer omkring LIFE

  • Booke introduktionsmøder med vores undervisere omkring vores undervisningsforløb

  • Komme på virtuelt besøg inde i vores mobile laboratorium på en guided 360-graders rundtur

Vi afholder ligeledes to oplæg, som du gratis kan deltage i:

Sæt turbo på madproduktionen – nyt forløb for 9. klasse

I det fællesfaglige forløb Turbovækst fra LIFE Fonden, rettet mod 9. klasse, skal eleverne undersøge, hvordan katalyse kan hjælpe med at producere mad. Det sker via spil, VR og undersøgelser. I dette oplæg kan du høre om øvelser og materialer i Turbovækst, som leveres direkte til din skole. Forløbet er lavet af LIFE Fonden, og er målrettet Fælles Mål for biologi, fysik/kemi og geografi.

Virkelige problemstillinger med eleverne i fokus

Hvordan producerer vi mad nok til verdens befolkning eller forhindrer et tab af biodiversitet i DK? Undervisningsforløb fra LIFE Fonden sætter fokus på virkelige problemstillinger, der understøtter FN’s Verdensmål. Vi vil vise dig, hvordan elever i LIFE Forløb arbejder med de naturvidenskabelige kompetenceområder i deres problemløsning med konkrete eksempler fra de yngste til de ældste elever.

Udstillingen har åbent fra kl. 11.00 – 17.00 alle fire dage.