PARTNERSKABER

I LIFE Fonden arbejder vi tæt sammen med kommuner og uddannelsesinstitutioner for at fremme STEM-agendaen gennem undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning.

PARTNER­SKABER MED LIFE SKAL BIDRAGE TIL:

1

2

3

HVAD SIGER PARTNERSKABS­KOMMUNERNE?

Her i videoen kan du høre, hvad Albertslund, Aalborg og Odense kommune siger til partnerskabet mellem deres kommuner og LIFE Fonden.


Nuværende partnerskabskommuner
Aalborg, Albertslund, Gentofte, Gladsaxe, Helsingør, Høje-Taastrup, Lemvig, Køge, Lyngby-Taarbæk, Odense, Rudersdal, Sønderborg og NEXT København.

PARTNERSKABS­NETVÆRK

Formålet med partnerskabsnetværket er at opbygge gode relationer og netværk med og på tværs af partnerskabskommunerne og uddannelsesinstitutionerne. Netværket danner ramme for gensidig inspiration, videndeling og dialog på tværs af kommunerne med fokus på motiverende, eksperimenterende og virkelighedsnær STEM-undervisning. 

Det første netværksarrangement holdte vi i maj 2022 på LIFE Campus, hvor knap 60 skolechefer, skoleledere, naturfagskoordinerer og naturfagsvejledere fra 12 kommuner i hele Danmark og NEXT København deltog. Læs mere om netværksmødet og se en kort film fra dagen her:

FAGLIGE WORKSHOPS

Partnerskabskommunerne og uddannelsesinstitutionerne tilbydes en række faglige workshops – intro-workshop, forløbsfaglige workshops og UBNU-workshop (undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning).