DANSKE GYMNASIER OG LIFE FONDEN INDGÅR SAMARBEJDE OG INVITERER TIL WORKSHOPS

I LIFE Fonden ønsker vi at styrke viden om og fascinationen af naturvidenskabens betydning og anvendelse hos børn og unge. Denne mission vil Danske Gymnasier gerne bidrage til. Derfor har vi indgået et samarbejde, hvor vi sammen søsætter et pilotprojekt, som skal afdække, hvordan vi bedst styrker det naturvidenskabelige og teknologiske område på gymnasierne. 


 

WORKSHOPS

Hvordan kan vi sammen styrke og forankre det naturvidenskabelige og teknologiske område på gymnasierne? Omdrejningspunktet i pilotprojektet bliver fem workshops, hvor rektorer og naturvidenskabskoordinatorer på DG’s medlemsgymnasier diskuterer og bidrager med inspiration til, hvordan gymnasier, Danske Gymnasier og LIFE Fonden kan arbejde tættere sammen om at styrke og forankre det naturvidenskabelige og teknologiske område på gymnasierne. 

“Vi er meget glade for dette samarbejde med Danske Gymnasier. Ved at inddrage gymnasierne i en aktiv dialog og blive klogere på, hvad de allerede gør, og hvad de oplever virker, håber vi at kunne bidrage til at understøtte gymnasiernes arbejde med elevernes naturvidenskabelige kompetencer i endnu højere grad”, siger Christine Antorini, adm. direktør hos LIFE Fonden. 

Formand for Danske Gymnasier, Henrik Nevers glæder sig over det netop indgåede samarbejde: “Danske Gymnasier og LIFE Fonden deler et ønske om at løfte den naturvidenskabelige dannelse og uddannelse af børn og unge, og derfor er det naturligt for os at indgå i et samarbejde om netop det.” 


SÆT KRYDS I KALENDEREN

Vil du med til workshop? Klik på den workshop, du ønsker at deltage i, så sender vi dig videre til bookingsystemet, hvor du kan tilmelde dig. 


Den 29. august 2023 på Vesthimmerlands Gymnasium

Den 30. august 2023 på Skanderborg Gymnasium

Den 5. september 2023 på Solrød Gymnasium

Den 6. september 2023 på Rosborg Gymnasium

Den 11. september 2023 på LIFE Campus, Kgs. Lyngby


Ud over at fastlægge rammen for det fremtidige samarbejde om det naturvidenskabelige og teknologiske område med gymnasierne, er det håbet, at erfaringerne fra de fem workshops vil munde ud i et langsigtet samarbejde mellem LIFE Fonden og Danske Gymnasier. 


Du kan læse mere om Danske Gymnasier her.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV

Vil du have besked med det samme, når der er nye undervisningsforløb til ungdomsuddannelserne? Eller nyt om samarbejdet med Danske Gymnasier? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her: