LEVERING AF LIFE KIT UDSKYDES

.

De mange lærere, der har set frem til at modtage et undervisningsforløb fra LIFE, må desværre vente lidt længere. Grundet situationen med coronavirus-epidemien er det nemlig ikke muligt at levere LIFE Kit, der er kasser med undervisningsmateriale, som planlagt.

Alle skoler, der har booket et LIFE Kit til levering mellem d. 23. marts og 8. maj, har derfor fået tilsendt en e-mail fra LIFE, hvori de tilbydes at få ændret datoen for, hvornår de modtager deres LIFE Kit.

”Vi har valgt at udskyde leveringen af LIFE Kit på grund af den alvorlige situation med coronavirus, hvor skolerne er lukkede indtil videre. Vi er rigtig kede af det besvær, som ændringerne betyder for de mange lærere, der havde set frem til at gå i gang med at anvende et LIFE Forløb i deres undervisning. Vi planlægger efter, at vi kan levere LIFE Kit til skoler fra den 11. maj,” siger Christine Antorini, direktør for LIFE."

Den udskudte levering skyldes hovedsagligt, at LIFE har været nødt til at lukke ned for både pakning og distribution af LIFE Kit. Ændringerne gælder for de to LIFE Forløb Enzymjagten og WeGrow.

Hvis du har spørgsmål til din booking, kan du skrive til information@life.dk, hvor medarbejdere fra LIFE sidder klar ved tasterne til at hjælpe.

RELATEREDE ARTIKLER

.
6. januar 2021
.
11. september 2020
.
28. april 2020