MØD LIFE PÅ BIG BANG-KONFERENCEN I ODENSE

.

Når dørene bliver slået op til Danmarks største naturfagskonference, er det i år med LIFE som aktiv deltager. På Big Bang-konferencen, som løber af stablen den 2-3 april i Odense Congress Center, mødes flere end 1.500 deltagere til to dage med inspirerende værksteder, oplæg og summende messe- og konferencestemning.

LIFE står klar med egen stand parat til at møde alle de mange konferencedeltagere, som ligesom LIFE brænder for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt.

 

DAG 1: ENGINEERING GENNEM ELEVLABORATORIER

På konferencens første dag afholder LIFE en workshop med titlen: Engineering gennem elevlaboratorier.

Her kan deltagerne prøve de nye tværfaglige naturfags-læringspakker, som LIFE har i støbeskeen. Helt konkret Turbovækst og WeGrow til udskolingen i grundskolen. Begge læringspakker er målrettet bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget. Eleverne skal prøve at arbejde som forskere og løse virkelige problemer. I workshoppen er der hands-on forsøg fra læringspakker og intro til samarbejde mellem LIFE og skoler.

 

Tirsdag d. 2. april

11.00 – 15.00: Red dig Cell/Enzymjagten

15.00 – 18.00: Turbovækst /WeGrow

14.00 – 14.45: LIFE Workshop – Engineering gennem elevlaboratorier: Spor 6 – lokale C4 (v/Christine Antorini, direktør samt LIFEs læringskonsulenter)

 

DAG 2: EKSPERIMENTERENDE NATURFAGSUNDERVISNING MED VIRKSOMHEDER

På dagens workshop-forløb kan konference-deltagerne få en hands-on introduktion til læringspakker om Enzymjagten og Red dig Cell, som begge tager udgangspunkt i virksomhedscases, som LIFE har udviklet i samarbejde med NovoZymes, Novo Nordisk, DanStem (KU) og Bioteck Academy (DTU). Eleverne lærer at arbejde som forskere ved at udvikle forskellige løsninger på virkelige problemer.

 

Onsdag d. 3. april

10.00 – 12.30: Red dig Cell/Enzymjagten

12.30 – 15.00: Turbovækst/WeGrow

14.00 – 14.45: LIFE Workshop – Eksperimenterende naturfagsundervisning med virksomheder:  Spor 10 – Lokale 21/22/23 (v/Henrik Busch, udviklingschef samt LIFEs læringskonsulenter)

 

FAKTA OM BIG BANG

Big Bang er Danmarks største naturfagskonference og messe for alle der underviser, formidler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser.

Big Bang afholdes i Odense Congress Center den 2.-3. april 2019.

.
.
.
.
.
.

RELATEREDE ARTIKLER

.
16. marts 2021
.
10. februar 2021