MØD OS PÅ TO ONLINE KONFERENCER TIL MARTS

.

Der er hele to spændende konferencer for lærere, der løber af stablen i marts måned – og det er selvfølgelig Læringsfestival og Big Bang. Begge konferencer foregår i år virtuelt, og det er derfor en oplagt mulighed for dig til at samle hele dit fagteam og mødes bag computerskærmene til et fælles arrangement.

På begge konferencer kan du møde undervisere fra LIFE Fonden, der vil vise, hvordan du og dine elever kan arbejde undersøgelsesbaseret og udvikle løsninger på aktuelle samfundsudfordringer i vores undervisningsforløb.

I skoleåret 2021/2022 udbyder vi fem LIFE Forløb. Dem kan du høre mere om på vores stand, hvor du også kan komme virtuelt på besøg i vores mobile laboratorium, som kører ud til skoler som overbygning på vores undervisningsforløb.

Herunder kan du læse om de forskellige konferencer og få et direkte link ind til tilmeldingssiderne. Du kan også klikke dig ind på de to events og læse mere om, hvad vi i LIFE Fonden har på programmet til dig, når vi i marts måned kan byde dig virtuelt velkommen på de to konferencer.

LÆRINGSFESTIVAL ONLINE 2021

Afholdes d. 1.- 4. marts

Læringsfestival er fire dage med inspiration, idéer til undervisningen og konkrete indspark til undervisere, skoleledelser, pædagoger, konsulenter og andre med interesse for dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelser og voksenuddannelser. Festivalen består af en udstilling om læremidler med en bred vifte af tilknyttede praksisnære oplæg og en konference med et stort, fagligt program. Det er gratis at deltage i udstillingen og de praksisnære oplæg, mens deltagelse i konferencen er mod betaling.

Udstillingen har åbent fra kl. 11.00 – 17.00 alle fire dage.

Konferencen har program fra 11.45 – 17.00 alle fire dage.

Du kan tilmelde dig festivalens konferencer her. 

BIG BANG ONLINE 2021

Afholdes d. 24.-25. marts

Glæd dig til nogle faglige, festlige og lærerige dage online. På Big Bang 2021 kan du opleve 11 faglige spor, der favner bredt inden for det naturvidenskabelige felt, med alt fra didaktisk forskning til engineering og undersøgelsesbaseret undervisning i praksis. Du kan opleve et væld af spændende oplæg, workshops, aktuelle keynote speakers, værksteder og messeudstillere.

Tilmelding til Big Bang Online 2021 er åben. Læs mere om tilmelding her.

Billetten inkluderer to dage med faglig inspiration samt adgang til Big Bangs splinternye platform.

Vi glæder os til at se dig online!

RELATEREDE ARTIKLER

.
16. marts 2021
.
26. februar 2020
.
27. marts 2019