KOM OG MØD OS TIL DANMARKS LÆRINGSFESTIVAL 2020

.

Opdatering: Vi må desværre aflyse vores deltagelse i årets Danmarks Læringsfestival. Vi glæder os til at invitere jer indenfor i LIFE Mobil Lab en anden gang.

KOM IND OG SE VORES LIFE MOBIL LAB

Det er første gang LIFE deltager på Danmarks Læringsfestival, og vi glæder os til at præsentere LIFE  – et nyt undervisningsinitiativ. Vores mission er, at flere børn og unge i hele Danmark får styrket deres viden og fascination for naturvidenskab, dens betydning og anvendelse. Den mission kan kun lykkes i et tæt og stærkt samarbejde med landets lærere og undervisere i grundskolerne og på ungdomsuddannelserne. Kort sagt: Er du interesseret i at undervise undersøgelsesbaseret inden for STEM-området (Science, Teknologi, Engineering og Matematik), så kom forbi og hils på.

Vi kommer rullende ind med vores LIFE Mobil Lab, og er parkeret i HAL E – der hvor du også henter din kaffe. I vores mobile laboratorium vil du blandt andet kunne høre om vores tre LIFE Forløb: EnzymjagtenWeGrow og Turbovækst. De tre færdigudviklede forløb kan allerede nu bestilles til brug i grundskolen. Kom forbi og tag en snak med en underviser fra LIFE og bliv generelt klogere på, hvem vi er, og hvordan du kan arbejde undersøgelsesbaseret med LIFE Forløb.

FAKTA OM DANMARKS LÆRINGSFESTIVAL 2020

  • Danske og internationale keynotes inden for uddannelsesverden

  • Stor udstilling med forlag, organisationer og offentlige myndigheder

  • Mød kommuner, skoleprojekter og private aktører der står klar til at præsentere deres arbejde.

  • Det er gratis at deltage

 

Læs mere om Danmarks Læringsfestival 2020 lige her.

Vi ses til et par forrygende dage i Bella Centret!

.
.
.

RELATEREDE ARTIKLER

.
2. november 2021
.
5. oktober 2021
.
1. oktober 2021