BESØG PÅ NATURFAGSDAGEN OG NYT PARTNERSKAB MED AALBORG KOMMUNE

.

Da der tirsdag d. 10. august blev afholdt Naturfagsdag på Aalborg Universitet, kunne deltagerne prøve kræfter med vidt forskellige emner i de mange spændende workshops. Der var fx mulighed for at opleve universitetets biofuel-anlæg, lære om plast i verdenshavene og besøge et laboratorium med corona-tests.

Vi havde også rullet vores mobile laboratorium ind ved universitetet, så de deltagende lærere kunne prøve at arbejde med vores undervisningsforløb på samme måde, som skoleelever arbejder med dem.

”Vi er glade for at været inviteret med til Naturfagsdagen, hvor vi har mødt engagerede lærere fra skoler på tværs af hele Aalborg Kommune. Aalborg Kommune gør et stort stykke arbejde for at styrke STEM-undervisningen, og det er vi glade for at kunne understøtte med vores undervisningsforløb og højteknologiske laboratorier,” fortæller Christine Antorini, adm. direktør i LIFE Fonden.

.

LABORATORIUM RULLER UD PÅ SKOLER

På Naturfagsdagen indgik LIFE Fonden og Aalborg Kommune samtidig et partnerskab, som bl.a. betyder, at kommunens skoler som de første i Jylland får prioriteret adgang til vores LIFE Forløb og laboratorier samt til faglige arrangementer og netværk. Aalborg Kommune er den største kommune, som vi har indgået partnerskab med.

”Partnerskabet med LIFE Fonden understøtter vores ambition om at øge den naturvidenskabelige interesse og dannelse blandt børn og unge. Med undervisningsforløb og laboratoriefaciliteter fra LIFE Fonden kan vi give skolerne nye muligheder for at arbejde med virkelighedsnær, praktisk og eksperimenterende naturfagsundervisning – og på den måde styrke STEM-undervisningen i Aalborg Kommune,” siger Jan Thaysen, rådmand for Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune.

Alle skoler i Aalborg Kommune kan allerede nu booke undervisningsforløb fra LIFE. Læs mere om vores LIFE Forløb, ved at klikke lige her.

RELATEREDE ARTIKLER

.
5. maj 2021
.
29. april 2021
.
21. april 2021