MØD OS PÅ LÆRFEST AARHUS 2022

På vores messestand 61 kan du møde undervisere fra LIFE Fonden, der blandt andet vil vise, hvordan elever i grundskolen og på ungdomsuddannelser kan være med til at løse aktuelle samfundsudfordringer, når de arbejder med et LIFE Forløb.  

 

På standen har vi materialerne fra de nyeste undervisningsforløb Mikrosafari og Plastmissionen med, så du hands-on kan opleve, hvilke aktiviteter et LIFE Forløb består af. 

 

Derudover afholder vi workshops om de to forløb, hvor du får mulighed for at gå mere i dybden med Mikrosafari og Plastmissionen. 

Mere om vores workshops

Workshop: Plastmissionen

Onsdag d. 27. april klokken 15:00 i lokale 5 (Aarhus Congress Center)

Hvordan kan du arbejde med virkelighedsnære problematikker om bæredygtig plastproduktion i naturfagsundervisningen? Se og lær om aktiviteterne fra det nye gratis undervisningsforløb til 7. klasser i fagene fysik/kemi, biologi og geografi. 

 

Workshoppen afholdes af Maria Bølling Mikkelsen og Rikke Thorsted, der begge er udviklingskonsulenter i LIFE Fonden. 

 

Du kan læse mere om Plastmissionen her.

Workshop: Mikrosafari

Torsdag d. 28. april klokken 14:30 i lokale 1 (Aarhus Congress Center)

På denne workshop får du inspiration til at arbejde med bæredygtighed i indskolingen, hvor den nære natur bringes ind i klasserummet. I det gratis forløb Mikrosafari kobles teori om insekter og smådyr med praksis i form af indsamling, observation og forstørrelse. Mikrosafari er udviklet til 1. og 2. klasseelever i faget natur-teknologi.  

 

Workshoppen afholdes af Louise Dyrholm-Pilgaard (underviser i LIFE Fonden) og Johanna Simonsen (Udviklingskonsulent i LIFE Fonden). 

 

Du kan læse mere om Mikrosafari her.