LIFE LAB SJÆLLAND

LIFE Lab Sjælland etableres i Vordingborg som vores fjerde undervisningslaboratorium. Her kan skoleelever fra hele Sydsjælland og Lolland-Falster eksperimentere med LIFE Forløb.

TOPMODERNE UNDERVISNINGSLABORATORIUM 

Bygningen på ca. 261 kvm. består af et undervisningslaboratorium med avanceret udstyr, som ikke normalt er til rådighed på skoler. Herudover er der multirum til samling, frokost og pauser samt et personalerum og toiletter. Bygningen er en trækonstruktion med store glaspartier og lette facader, der får et bæredygtigt design med synlige bærende træsøjler. 

Hvis du er studerende eller ansat hos Professionshøjskolen Absalon og har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte:

  • Michael Nybro Rubech, Professionshøjskolen Absalon: miru@pha.dk  

  • Henning Bakke Jensen, LIFE Fonden: hbj@life.dk   

ARBEJD MED LABFORLØB

Skoleklasser kan fra begyndelsen af 2025 besøge laboratoriet og arbejde med fire forskellige labforløb: Enzymjagten Lab (6. klasse), Plastmissionen Lab (7. klasse), WeGrow Lab (8. klasse) og Turbovækst Lab (9. klasse). Undervisningen i LIFE Lab Sjælland varer fem timer og varetages af LIFE-undervisere i samarbejde med dig som naturfagslærer. Forinden et besøg i LIFE Lab Sjælland er det et krav, at klassen har arbejdet med og gennemført et af de fire forudgående forløb med et LIFE Kit på skolen.