WEBINAR OM NYT UNDERVISNINGSFORLØB: KRÆFTENS GÅDE

ER DU NATURFAGSLÆRER I 8. OG 9. KLASSE?


Vi har netop udgivet et nyt undervisningsforløb, der hedder Kræftens Gåde. Det handler om, hvordan kræft opstår, og hvordan vi kan forebygge sygdommen. Nu har du en unik mulighed for at lære mere om undervisningsforløbet. Du kan få et grundigt indblik i forløbets opbygning, indhold, varighed mm. via vores webinar, der afholdes tirsdag d. 23. november kl. 15:00-15:30 – ganske gratis lige her på LIFE.dk.

OM KRÆFTENS GÅDE

Kræftens Gåde, som du netop nu kan booke til dine elever i 8. og 9. klasse, skal eleverne undersøge, hvordan kræft opstår, og hvordan vi kan forebygge sygdommen. Det gør eleverne bl.a. ved at undersøge, hvordan strålingsskader i vores DNA kan føre til kræft. Eleverne følger en fiktiv fortælling om en atomkraftulykke, hvor de bl.a. skal arbejde med vinddata, computersimulationer, vævsprøver, DNA-modeller og statistik over risikofaktorer for udvikling af kræft.  Læs mere om forløbet her. 

Selve forløbet strækker sig over tre uger og svarer til cirka 16 lektioner. Forløbet fordeler sig på fagene biologi, geografi og fysik/kemi, og det er udviklet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelses Center for Kræftforskning, DMI og PDC-ARGOS. 

I dette webinar har du mulighed for at få et unikt indblik i forløbet fra start til slut. Vi gennemgår de vigtigste elementer i forløbet, og så sidder vi klar til at svare på alle dine spørgsmål!

RELATEREDE ARTIKLER

11. oktober 2021
16. september 2021
29. juli 2020