BOOK ET BESØG I LIFE LAB SYDDANMARK

.
.
.
.

LIFE Lab Syddanmark er LIFE Fondens første regionale undervisningslaboratorium, placeret lige ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole på Niels Bohrs Alle i Odense. I laboratoriet kan skoleelever fra hele Region Syddanmark eksperimentere med LIFE Forløb og arbejde undersøgelsesbaseret med de samme metoder og højteknologiske udstyr som forskere i internationale virksomheder – samtidig med, at det kan benyttes som læringslaboratorium for studerende på UCL.   

Skoleklasser kan fra januar 2024 besøge laboratoriet og arbejde med fire forskellige labforløb: Enzymjagten Lab (6. klasse), Plastmissionen Lab (7. klasse), WeGrow Lab (8. klasse) og Turbovækst Lab (9. klasse). Undervisningen i LIFE Lab Syddanmark varer fem timer og varetages af LIFE-undervisere i samarbejde med dig som naturfagslærer. Forinden et besøg i LIFE Lab Syddanmark er det et krav, at klassen har arbejdet med og gennemført et af de fire forudgående forløb med et LIFE Kit på skolen.  

Bygningen på ca. 260 kvm. består af et undervisningslaboratorium med avanceret udstyr, som ikke normalt er til rådighed på skoler. Det nye regionale LIFE Lab er en moderne træbygning designet i samme stil som LIFE Campus – LIFE Fondens hovedsæde og undervisningslaboratorium i Kgs. Lyngby.

.

SÅDAN BOOKER DU

Du kan som naturfagslærer allerede nu gå ind og booke et besøg i det regionale laboratorium, når du samtidig booker enten Enzymjagten, Plastmissionen, WeGrow eller Turbovækst. Du skal blot klikke ind på dit ønskede forløb, og derefter klikke på den lyseblå book-knap. Find forløbene her.

.

HVEM ER VI?

LIFE Fondens mission er at styrke børn og unges viden om og fascination af naturvidenskab via undersøgelsesbaseret og praktisk orienteret naturfagsundervisning i skoler og på ungdomsuddannelser. Det gør vi blandt andet gennem vores LIFE Forløb, hvor elever arbejder med aktuelle samfundsudfordringer, der understøtter FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

LIFE Forløb understøtter den almindelige undervisning og lever op til relevante Fælles Mål i grundskolen og faglige mål på ungdomsuddannelserne. Det er gratis at anvende LIFE Forløb, da de uddeles som bevillinger til skoler.