LIFE LAB SYDDANMARK

Besøg vores regionale undervisningslaboratorium, LIFE Lab Syddanmark, ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense. Her kan skoleelever fra hele Region Syddanmark eksperimentere med LIFE Forløb.

.

HVAD ER LIFE LAB SYDDANMARK?

LIFE Lab Syddanmark er LIFE Fondens første regionale undervisningslaboratorium, placeret lige ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole på Niels Bohrs Alle i Odense. I laboratoriet kan skoleelever fra hele Region Syddanmark eksperimentere med LIFE Forløb og arbejde undersøgelsesbaseret med de samme metoder og højteknologiske udstyr som forskere i internationale virksomheder – samtidig med, at det kan benyttes som læringslaboratorium for studerende på UCL.


Artikler om LIFE Lab Syddanmark:

Første spadestik taget til LIFE Lab Syddanmark
Elever fra Middelfart indtager nyt laboratorium i Odense
Indvielse af LIFE Lab Syddanmark


Adresse LIFE Lab Syddanmark: Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M

UNDERVISNINGSLABORATORIUM

Bygningen på ca. 260 kvm. består af et undervisningslaboratorium med avanceret udstyr, som ikke normalt er til rådighed på skoler. Det nye regionale LIFE Lab er en moderne træbygning designet i
samme stil som LIFE Campus – LIFE Fondens hovedsæde og undervisningslaboratorium i Kgs. Lyngby.BOOK ET BESØG 

Skoleklasser kan nu booke et besøg i laboratoriet og arbejde med fire forskellige labforløb: Enzymjagten Lab (6. klasse), Plastmissionen Lab (7. klasse), WeGrow Lab (8. klasse) og Turbovækst Lab (9. klasse). Undervisningen i LIFE Lab Syddanmark varer fem timer og varetages af LIFE-undervisere i samarbejde med dig som naturfagslærer. Forinden et besøg i LIFE Lab Syddanmark er det et krav, at klassen har arbejdet med og gennemført et af de fire forudgående forløb med et LIFE Kit på skolen.  

.
.
.
.